Saç Uzatma Yöntemleri Doğum kontrol hapı karmaşası

mutsuzSutlac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
281
8
33
İstanbul
Kızlar doğum kontrol hapını sampuana karıstırıp deneyen varmı? gerçekten işe yarıyormu uzatıyormu? zararı varmıdır?

bnde duydum.bi abladan. Önce ciceklre kulanms snra sampuana katıp saçına kulanms cnm isede yaradgnı söylüyodu scları ck uzun olmasada ck gür we parlaktı.bn cesart edemdm ama biturlü.burda kulanan arkdslarda war.

bnde duydum.bi abladan. Önce ciceklre kulanms snra sampuana katıp saçına kulanms cnm isede yaradgnı söylüyodu scları ck uzun olmasada ck gür we parlaktı.bn cesart edemdm ama biturlü.burda kulanan arkdslarda war.

Bilmiyorum ki bende cnm deneyip denememekte kararsızım:S

böyle fısıltılar var ama, kuaförler de şampuanlara bişey katmayın yapısını bozarsınız diyor...
adamlar bir formülle oluşturmuşlar şampuanı,üretmişler...
onların aklına gelmezmiydi bu maddeleri koymak diye de düşünmeden edemiyorum..

doğum kontrol hapları hormon içeriyor. ya da hormonları etkileyecek maddeler. Bu maddeler kana karışarak etki eder.
Doğum kontrol haplarının fazla kıllanma olduğu zaman azaltılması için de kullanıldığını da hatırlatayım..

arkadasım haklısın ağızdan alınan bi ilac sadece o yolla kana karışır dedi amcam oda doktor. tabi böle soramadım ama ilac başka türlü etki edermi gibi sordum heheh:) ya cok duydum merak ediorum uzamıor lanet olasıca yılladır aynı boyda!

kaynak yaptır saçına dkh uğraşma bence

kaynakmış, çıt çıtmış flan onlar asla gerçek saçın gibi olmuyor,yerini tutmuyor... kafanda suni bişey var yani biliyosun,rahatsız oluyosun. İnsanın kendi saçı gibisi yok o yüzden onları alması kullanması kolay zaten önemli olan doğal uzaması...

Kendi sacı gibi yok insanın ben cıtcıt kullanıyorum hiç rahat değil... mutlaka deneyenler vardır sadece tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum...

Kızlar sarımsaklı şampuanımı aldım yarın doğum kontrol hapı katıp kullanmaya başlıcam keşke deneyimi olanlar paylaşsalar fikirlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…