- Konu Sahibi mutsuzSutlac
Kızlar doğum kontrol hapını sampuana karıstırıp deneyen varmı? gerçekten işe yarıyormu uzatıyormu? zararı varmıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa duyuyorum .
Ne faydası oluyormuş ?
bnde duydum.bi abladan. Önce ciceklre kulanms snra sampuana katıp saçına kulanms cnm isede yaradgnı söylüyodu scları ck uzun olmasada ck gür we parlaktı.bn cesart edemdm ama biturlü.burda kulanan arkdslarda war.
doğum kontrol hapları hormon içeriyor. ya da hormonları etkileyecek maddeler. Bu maddeler kana karışarak etki eder.
Doğum kontrol haplarının fazla kıllanma olduğu zaman azaltılması için de kullanıldığını da hatırlatayım..
arkadasım haklısın ağızdan alınan bi ilac sadece o yolla kana karışır dedi amcam oda doktor. tabi böle soramadım ama ilac başka türlü etki edermi gibi sordum heheh:) ya cok duydum merak ediorum uzamıor lanet olasıca yılladır aynı boyda!
kaynakmış, çıt çıtmış flan onlar asla gerçek saçın gibi olmuyor,yerini tutmuyor... kafanda suni bişey var yani biliyosun,rahatsız oluyosun. İnsanın kendi saçı gibisi yok o yüzden onları alması kullanması kolay zaten önemli olan doğal uzaması...