- 12 Temmuz 2015
- 248
- 127
- 103
- 33
- Konu Sahibi cantanem1907
-
Kizlar merhaba bu kacinci konum bu hapla ilgili ama napayim sormadan duramiyorum jinekoloji bolumune actim konuya kimse bakmadi burda hizli cevap alirim diye buraya actm simdiden kusura bakmayin. Duzenli olarak dogum kontrol hapi kullaniyorum hic unutmam hergun yutarim. Simdi benim kutunun bitmesine 1 hafta var ama ben adet oldum, daha dogrusu kanamam geldi 4 5 damla. Ve basim agriyo dunden beri (genelde adet olcagimda basim agrir) simdi bu normal midir? Lutfen hamilesin demeyin bi tane prensesim var o yetiyo bana zamani gelince ikincisi de olur insallah.
kalitesiz yumurta oldugu zaman bu tarz lekelenmeler nirmal caninizi sikmayinKizlar merhaba bu kacinci konum bu hapla ilgili ama napayim sormadan duramiyorum jinekoloji bolumune actim konuya kimse bakmadi burda hizli cevap alirim diye buraya actm simdiden kusura bakmayin. Duzenli olarak dogum kontrol hapi kullaniyorum hic unutmam hergun yutarim. Simdi benim kutunun bitmesine 1 hafta var ama ben adet oldum, daha dogrusu kanamam geldi 4 5 damla. Ve basim agriyo dunden beri (genelde adet olcagimda basim agrir) simdi bu normal midir? Lutfen hamilesin demeyin bi tane prensesim var o yetiyo bana zamani gelince ikincisi de olur insallah.
Bende kullanıyorum dogumdan sonra.
6 tane kala dün pembe akinti geldi gitti.
Işın kötü tarafı aşırı grip oldum acile kaldirildim ateşten 2 serum 3 iğne vuruldum suan antibiyotik alıyorum .
Inşallah hamile kalmam kızım 4.5 aylik
Yalnis bilmiyorsam antibiyotik hapin etkisini azaltiyor. Asagdaki link'e bak istersen
http://www.ilacpedia.com/dogum-kontrol-haplarinin-etkisini-azaltan-ilac-ve-durumlar
Bu arada gecmis olsun, umarim tez zamanda iyilesirsin.
Yalnis bilmiyorsam antibiyotik hapin etkisini azaltiyor. Asagdaki link'e bak istersen
http://www.ilacpedia.com/dogum-kontrol-haplarinin-etkisini-azaltan-ilac-ve-durumlar
Bu arada gecmis olsun, umarim tez zamanda iyilesirsin.
Canım ya ilacın prospektusune baktım AKŞAM doğum kontrol ilacı ile birlikte kullanılırsa bu ilacın etkisini azaltabilir demiş yani korumadii beni öğle mi ben regl den 1 hafta sonra hastalandim ve ilacı uzun zamandır içiyorum boğazim hala ağrıyor tam geçmedi sesim kısık :/
Umarim olmaz bişi çünkü kaçak çok oluyor bizde
Umarim bisey olmaz, bence bir doktoruna danis. Hem iyilesemedigin icin, hem dogum kontrol konusunda sorularin icin. Bu sürectede ek bir dogum kontrol yöntemi kullanirsiniz.
Ve eger hamileysen, yapacak birsey yok canim. Icini ferah tut, tabiki biraz erken olur ama dünyanin sonu olmaz :)
Bende kullanıyorum dogumdan sonra.
6 tane kala dün pembe akinti geldi gitti.
Işın kötü tarafı aşırı grip oldum acile kaldirildim ateşten 2 serum 3 iğne vuruldum suan antibiyotik alıyorum .
Inşallah hamile kalmam kızım 4.5 aylik
Jasmin kullaniyorum. Bakalim mevsim degisikligidir insallah bide 1 hafta once yurtdisindan geldim insallah onun etkisiyle olmustur hamile olmayim da valla 1 tane cocuga anca gucum yetiyo :)Hangi hapı kullanıyorsunuz? Hormon oranı düşük olan haplarda böyle ara kanamaların olabileceğini söylemişti doktorum
bazı ilaçlarda doğum kontrol hapının etkisini ortadan kaldırabilir yazar
bariyer yöntem kullanın diye uyarır
ilaçlarınızı ayrıntılı okuyun
Not:
şimdi gördüm siz de yazmışsınız zaten
ama bence o zaman erkenden regl olmazdınız ki
hamile kalsanız adet olmazdınız zaten
bir de bebeğiniz 4,5 aylık imiş
ben doğumdan sonra ilk reglimi oğlum 8,5 aylıkken görmüştüm
sizinki bayağı erken olmuş galiba ya da benimki geç
Jasmin kullaniyorum. Bakalim mevsim degisikligidir insallah bide 1 hafta once yurtdisindan geldim insallah onun etkisiyle olmustur hamile olmayim da valla 1 tane cocuga anca gucum yetiyo :)
Tamam icmeye devam ediyorum ztn. Bakalm hapim bitince insallah regl olurum. Cok stresli ya test alsam mi diye dusundum de cift cizgi gorurum korkusundan almadimhapları ıcmeye devam et sen kesme sakın azar azar damla damla gelıcektır ama ıkı hafta sonra adetolursun bence
Insallah oyledir ya. Ztn hamile olsam kanama olmazdi demi?Sende yasmincisin inşallah canım erken regl olmussun şüphe varsa test Yap evde ama sanmam hava degisikligidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?