Doğum kontrol hapı ile ilgili soru

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.238
133
36
Merhaba Hanımlar, sabırsızm biraz ve şüpheliyim o yüzden hemen soruma geçiyorum.
Perşembe günü son hapı aldım. Cumartesi kanama görürüm ama birşey olmadı. Doğumdan sonra böyleydı aslında.
1-2 saatdir hafif ağrım var misafir oldugundan kontrol edemedim. Simdi baktim iki damla biri acik kirmizi digeri acik kahverengi. Biraz acik konusucam sizde bilirsiniz adet baslangicinda aslinda cogu kadinda pecete ile silince hemen gelmeye akmaya baslar cok olmasada sürekli olur. Bu sanki olmuşda bitmiş aşamasındaki gibi.
Siz bunu nasi yorumluyorsunuz? Gebelik olma ihtimali mümkünmüdur?

Yavas yavas basliyordur benimde oyle hem persembe bitmis adeditin basliyor yani hem az gelir haptan dolaayi benim oyle mesela, okadar azki pecete koyarim o yuzden sanmam hamile olasin olsaydi gelmezdi azda olsa tam bilemicem ama mantigim yasadiklarima gore yzdim bakalim diyer bayanlar dha yardimci olur belki:KK54:

Doğum kontrol hapı kullanırken benimde böyle oluyordu,başlangıçta normal bir kanamayla başlamıyordu.hamile olacağınızı sanmıyorum.

kullandığınız ilaç etkiliyor bu sadece doğum kontrol hapı değil o gün içtiğiniz ağrı kesici gibi başka haplarda olabilir . hem hamile olma şüpheniz varsa kanama olduğuna göre şuan düşük tehlikeniz var demektir

kullandığınız ilaç etkiliyor bu sadece doğum kontrol hapı değil o gün içtiğiniz ağrı kesici gibi başka haplarda olabilir . hem hamile olma şüpheniz varsa kanama olduğuna göre şuan düşük tehlikeniz var demektir
Ilk hamileligimdede hapi normal biraktim adet oldum hemrn hamile kaldim. Doktorun hesabina göre hapi biraktigim ve kanama gordugum hafta hamile kalmisim

Back