Duymadım.% 99 koruma sağlar diye biliyorum demekki % 1 de olsa bir ihtimal var .
Yada ilaç alımı düzenli değilse olabilir.
merhaba arkadaşlar ben geçen ay adetimin ilk günü belara adlı doğum kontrol hapını kullanmaya başladım ve düzenli olarak kullandım fakat son 4 hap ile birlikte üst solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle amoksisilin içerikli bir ilaç kullandım bu sırada doğum kontrol hapı bitti 7 günlük ara verdim adetimin 5. günü 2. kutuya başladım.başladıktan 3 gün sonra antibiyotiğin belaranın koruyuculuk etkisini azalttığından habersiz korunmasız bir ilişki yaşadım ve içeriye boşalma oldu.ertesi gün tesadüfen belaranın etkisini azalttığını öğrendim ve ilişkiden 19 saat sonra norlevo kullandım.sizce gebelik riski var mıdır?tek umudum norlevoyu ilk 24 saat içinde almış olmam ve ilişkinin yüksek doğurganlık günlerime denk gelmemesi
vanım pek bilgim yook fakat sunu diyim rabbim isterse önüne gecilmezz olabilir ama sunu duymuştum hapı bir gün unutursan o gün bile kalabiliyormuşsunuzz bende onu arastırıyorum tek farklaa ben olmasını cook isterim belirtilerde var fazlasıylaa sanada tavsiyem istemiyorsan kan testi yaptır 1.haftalıkkende cıkıyormuş gebelik
benim 2 arkadaşım hap kullanırken hamile kaldı, çocukları büyüdü bile.. biri hapla birlikte bir antibiyotik kullanıyormuş, adını hatırlamıyorum şimdi, ama o ilaç d.kontrol hapının etkisini azaltmış ve hamile halmıştı. diğer arkadaşım, ki 20 yıllık çocukluk arkadaşım, aynı şekilde hap kullanırken hamile kaldı. evliydi ama çocuk düşünmüyordu fakat hapa rağmen hamile kalınca doğurmaya karar verdi.. yani sonuçta genellikle çok çok çok ender olan bişey ama asla olamaz da değil.. bir kan testi yaptırırsan için rahat eder..
bende normalde süphelenmedim ma bu 2. ayım rahim filmi cekildim ardına hap içmeye basladımm acabamımı diyorum cünkü belirtiler var fakatt eminde olamıyorum beklicez bakallımm demekki olabiliyoo bunu anladık rabbim ol derse olur benim ablamda spiralle kalmıştıı
yani bu hamilelik olayı çok tuhaf, asla olmaz dediğin durumlarda olabiliyor, kesin olur deyince olmayabiliyor:) İnşallah gönlüne göre olsun arkadaşım..[/Q
aynen canım benimde herseyim ilginç maceralı 2 arada olur kii buda olabilirr korunmazsın olmaz korunursun olur bakalım kan testi yapma imkanım şuan yokk eger hala devam ederse yapacam, rabbim sanada gönlündekini versin canım
benim 2 arkadaşım hap kullanırken hamile kaldı, çocukları büyüdü bile.. biri hapla birlikte bir antibiyotik kullanıyormuş, adını hatırlamıyorum şimdi, ama o ilaç d.kontrol hapının etkisini azaltmış ve hamile halmıştı. diğer arkadaşım, ki 20 yıllık çocukluk arkadaşım, aynı şekilde hap kullanırken hamile kaldı. evliydi ama çocuk düşünmüyordu fakat hapa rağmen hamile kalınca doğurmaya karar verdi.. yani sonuçta genellikle çok çok çok ender olan bişey ama asla olamaz da değil.. bir kan testi yaptırırsan için rahat eder..
canim biz genelde kullanmadigi halde hamile kalamayanlari duyuyoruz hatta tup bebek yapip tutmayanlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?