• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum kontrol hapı içerken hamile kalan duydunuzzmu yada olabilirmi sizce

Duymadım.% 99 koruma sağlar diye biliyorum demekki % 1 de olsa bir ihtimal var .
Yada ilaç alımı düzenli değilse olabilir.

Duymadım.% 99 koruma sağlar diye biliyorum demekki % 1 de olsa bir ihtimal var .
Yada ilaç alımı düzenli değilse olabilir.

slm canımm ben gecen ay rahim cekildim 1 ay kullandımm hap buda 2.ayım doktor bu ayda kullan dedi antibiyotiklerden dolayı fakat ilk ay yan etki yapmadı 9gündür basladım gene fakat bas agrısı mide bulantısı agrılarım akıntı agzımda kuruluk yaa işte anlıcagın bütün belirtiler varr doktorumu aradım yan etki yapsa ilk ay yaparddı dedi vee benim adetim ilk defa 3gün sürdü oda akıntı şeklinde buda şüphe etmeemi sagladı yoksaa hap içiyorum olmaz biliyorum ama :(

merhaba arkadaşlar ben geçen ay adetimin ilk günü belara adlı doğum kontrol hapını kullanmaya başladım ve düzenli olarak kullandım fakat son 4 hap ile birlikte üst solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle amoksisilin içerikli bir ilaç kullandım bu sırada doğum kontrol hapı bitti 7 günlük ara verdim adetimin 5. günü 2. kutuya başladım.başladıktan 3 gün sonra antibiyotiğin belaranın koruyuculuk etkisini azalttığından habersiz korunmasız bir ilişki yaşadım ve içeriye boşalma oldu.ertesi gün tesadüfen belaranın etkisini azalttığını öğrendim ve ilişkiden 19 saat sonra norlevo kullandım.sizce gebelik riski var mıdır?tek umudum norlevoyu ilk 24 saat içinde almış olmam ve ilişkinin yüksek doğurganlık günlerime denk gelmemesi

merhaba arkadaşlar ben geçen ay adetimin ilk günü belara adlı doğum kontrol hapını kullanmaya başladım ve düzenli olarak kullandım fakat son 4 hap ile birlikte üst solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle amoksisilin içerikli bir ilaç kullandım bu sırada doğum kontrol hapı bitti 7 günlük ara verdim adetimin 5. günü 2. kutuya başladım.başladıktan 3 gün sonra antibiyotiğin belaranın koruyuculuk etkisini azalttığından habersiz korunmasız bir ilişki yaşadım ve içeriye boşalma oldu.ertesi gün tesadüfen belaranın etkisini azalttığını öğrendim ve ilişkiden 19 saat sonra norlevo kullandım.sizce gebelik riski var mıdır?tek umudum norlevoyu ilk 24 saat içinde almış olmam ve ilişkinin yüksek doğurganlık günlerime denk gelmemesi

vanım pek bilgim yook fakat sunu diyim rabbim isterse önüne gecilmezz olabilir ama sunu duymuştum hapı bir gün unutursan o gün bile kalabiliyormuşsunuzz bende onu arastırıyorum tek farklaa ben olmasını cook isterim belirtilerde var fazlasıylaa sanada tavsiyem istemiyorsan kan testi yaptır 1.haftalıkkende cıkıyormuş gebelik

vanım pek bilgim yook fakat sunu diyim rabbim isterse önüne gecilmezz olabilir ama sunu duymuştum hapı bir gün unutursan o gün bile kalabiliyormuşsunuzz bende onu arastırıyorum tek farklaa ben olmasını cook isterim belirtilerde var fazlasıylaa sanada tavsiyem istemiyorsan kan testi yaptır 1.haftalıkkende cıkıyormuş gebelik

çok haklısın canım hiç belli olmuyor bu işler çarşamba gününe randevu aldım bakalım hem doktora danışıcam hem de test yaptırıcam.
senin de istediğin olur inşallah

dogum kontrol hapıı içilmeye baslandıktan 15 gün sonraa etki gösteriyormuş veiçilmeye baslandıgında hamile kalmam demeyin bunu ögrendim ve paylaşmak istedim :)

benim 2 arkadaşım hap kullanırken hamile kaldı, çocukları büyüdü bile.. biri hapla birlikte bir antibiyotik kullanıyormuş, adını hatırlamıyorum şimdi, ama o ilaç d.kontrol hapının etkisini azaltmış ve hamile halmıştı. diğer arkadaşım, ki 20 yıllık çocukluk arkadaşım, aynı şekilde hap kullanırken hamile kaldı. evliydi ama çocuk düşünmüyordu fakat hapa rağmen hamile kalınca doğurmaya karar verdi.. yani sonuçta genellikle çok çok çok ender olan bişey ama asla olamaz da değil.. bir kan testi yaptırırsan için rahat eder..

benim 2 arkadaşım hap kullanırken hamile kaldı, çocukları büyüdü bile.. biri hapla birlikte bir antibiyotik kullanıyormuş, adını hatırlamıyorum şimdi, ama o ilaç d.kontrol hapının etkisini azaltmış ve hamile halmıştı. diğer arkadaşım, ki 20 yıllık çocukluk arkadaşım, aynı şekilde hap kullanırken hamile kaldı. evliydi ama çocuk düşünmüyordu fakat hapa rağmen hamile kalınca doğurmaya karar verdi.. yani sonuçta genellikle çok çok çok ender olan bişey ama asla olamaz da değil.. bir kan testi yaptırırsan için rahat eder..

bende normalde süphelenmedim ma bu 2. ayım rahim filmi cekildim ardına hap içmeye basladımm acabamımı diyorum cünkü belirtiler var fakatt eminde olamıyorum beklicez bakallımm demekki olabiliyoo bunu anladık rabbim ol derse olur benim ablamda spiralle kalmıştıı

bende normalde süphelenmedim ma bu 2. ayım rahim filmi cekildim ardına hap içmeye basladımm acabamımı diyorum cünkü belirtiler var fakatt eminde olamıyorum beklicez bakallımm demekki olabiliyoo bunu anladık rabbim ol derse olur benim ablamda spiralle kalmıştıı

yani bu hamilelik olayı çok tuhaf, asla olmaz dediğin durumlarda olabiliyor, kesin olur deyince olmayabiliyor:) İnşallah gönlüne göre olsun arkadaşım..:34:

yani bu hamilelik olayı çok tuhaf, asla olmaz dediğin durumlarda olabiliyor, kesin olur deyince olmayabiliyor:) İnşallah gönlüne göre olsun arkadaşım..:34:[/Q
aynen canım benimde herseyim ilginç maceralı 2 arada olur kii buda olabilirr korunmazsın olmaz korunursun olur bakalım kan testi yapma imkanım şuan yokk eger hala devam ederse yapacam, rabbim sanada gönlündekini versin canım

banu merhaba. bende doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım. şuan 3.5 aylık hamileyim. sana sormak istediğim arkadaşların da benimle aynı durumdalarmış. çocuklarında herhangi bir sağlık problemi varmı. şuan ne kadarlar yaş olarak. bunu soruyorum çünkü bana bebeğimin sakat olabileceğini kesinlikle alınmasını söylediler. fakat ben istemedim. şuan sağlıklı görünüyor fakat doktorlar doğuma kadar anlaşılamayabileceğini söylediler. hamileliğim korkuyla geçiyo şuan ya bebeğime bi zarar vermişse diye. cevabını sabırsızlıkla bekliyorum.

kızlar selam.
ben adet gecıktırıcı kullandım..
3 gun oldu bıraktım.hala adet olmadım.korkuyorum
hamıle kalmıs olabılırmıım... korunmadım da...
adet gecıktırıcı ıle hamıle kalınırmı?
adetım yakındı dıye kullandım..
ama sımdı korkuyorum.. o ılacı kullanırken ya hamıle kalmıssam cocuga bır zararı olmusmudur?
:(
gercı hamıle kalırsan zamnsız olcak :(

Ben 3 yillik evliyim ve evlendigimden beri Yasmin kullaniyorum kesinlikle vok memnunum icmeyi unuttugum zaman da oldu ama hapin 24 saat koruma suresi var çoğunlukla ayni saati tutturamiyorum bile ama gun sasirmiyorum. Kisacasi ben cok memnunum hic bir yan etkisi de olmadi. Tavsiye ederim.

Back