Doğum kontrol hapı hemen etki eder mi?

ertesi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
40
0
16
Adana
ben 3 gün önce diana 35 tablet kullanmaya basladım dun ve bugun ılıskıye gırdım hamılelık olusumu oranı nedır dun 2 tane diane 35 içtim etki edermi?

Kadın doğum hapları adetin ilk günü başlanır ve ilk 15 gün cinsel ilişkiye girerken ek bir yöntem kullanılması gerekir.etki olurmu bilemem ama bir ebe olarak güvenilirlik açısından biz hastalara bunu anlatıyoruz.sevgiler

bu ılacın etkı etmesını umuyorum cunku benı cokerttı kasıntılar mıde krampları kahve rengı akıntılar bas donmesı kasılma uyku halı :S en azından bu normalmı :S

bu ılacın etkı etmesını umuyorum cunku benı cokerttı kasıntılar mıde krampları kahve rengı akıntılar bas donmesı kasılma uyku halı :s en azından bu normalmı :s

doğum kontrol hapları halsizlik,baş dönmesi ve ara lekelenmeler yapabilir.siz adetinizin kaçıncı günü başladınız.

arkadasım konuyuv okuyan insan cok olabilir demek ki konu hakkında bilgiye sahip değiller yazmıyorlar /ben gibi.

doğum kontrol hapına doktora danısmadan mı basladınız ? bilginiz yok pek sanırım? endiseli oldugunuza göre

doktora danışmadan anlmak zorunda kaldım vaktim yok cunku :/

adet bitiminden 3 gün sonra

eğer doğum kontrol yöntemi olarak kullanıyorsanız bu ay korumaz canım.doğum kontrol hapları en geç adetin 3. Günü başlanır.ama esas olan adetin birinci günüdür.bu ay ek bir yöntem kullanın.

1 kutu bitmeden hiç bir doğum kontrol hapı korumaz..2 yıl kullanmış biri olarak söylüyorum.

artık bekleyeceksiniz bi daha ki ayı bakalım ne olacak..

Aklıma ertesi gün hapı kullanmanız geldi ama bir doktora mutlaka danışın zararı olur mu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…