Doğum Kontrol Hapı hakkında?

Ledgerlee1

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
109
35
34
Arkadaşlar biliyorum aranızda pco veya pcos olanlar fazla ve ne kadar berbat bir durum olduğunu biliyorum bugün hastaneye gittim uzun zamandır neden adet göremedim diye ve rahim duvarımın ince olduğunu bunun benim genetik yapımla alakalı olduğunu ama küçük kistler olduğunu söyledi doktor .kan verdim yarın hormon testi alıcam ona göre ilaç vercek .sivilce sorunum cok yok ama tüylenmem var bundan 5 ay once diane yi bırakıp diyet ve sporla kilo verdim ve kilomu koruyabiliyorum yani kilo sorunum yok hiçbirzamanda çok kilolu biri olmadım ama sizlerle korkumu paylaşmak istedim ilaçla kilo almak istemiyorum hiç ilaç alıp yediklerine dikkat edip kilo almayan var mı cok korkuyorum suan ki kilo 60 boyum 170

Çoğu kişinin söylediği doğum kontrol hapının bırakılınca eskiye döndüğü. O yüzden bitkisel şeyler kullanmak daha mantıklı geliyo bana.

Çoğu kişinin söylediği doğum kontrol hapının bırakılınca eskiye döndüğü. O yüzden bitkisel şeyler kullanmak daha mantıklı geliyo bana.
soğan kürünü denedim hiç bir etkisi olmadı ve son 7 gundur civan percemi iciyordum bir ara göğsüm agırdı ama gecici cozum değil

soğan kürünü denedim hiç bir etkisi olmadı ve son 7 gundur civan percemi iciyordum bir ara göğsüm agırdı ama gecici cozum değil
Mesela ben de kilolu değilim ama ekmek makarna hamur işi tarzı şeylerde uzak durduğum zaman adetim hep düzenli gelir.

Canım drospera yada yaz kullanabilirsin asla kilo yapmıyorlar. Dkh kilo yapmaz iştah açar, yemeszsen almazsin.ama yazz ve drospera iştahımi kesmisti benim.başka nedenlerden dolayı bıraktım ben.

Yok normalim 170 boyunda 61 kiloyum hap kiloma etki etmedi. Hatta karnımdaki şişkinliği adet öncesi şişi azalttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…