- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 599
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
Kızlaaaaaar Doğum kontrol hapına adetimin 3. günü başladım... Fakat hap biter bitmez ertesi günü adet olmam gerekiyor diye biliyorum. Ama 2 aydır hap bitince olmuyorum 1 hafta geçiyor öyle oluyorum... Varsa kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi ? Bu arada Yasmin kullanıyorum..
Şimdiden Teşekkürler..
doğum kontrol hapları kullanıyorsanız asırı derecede etkiliyo adet dönemini mesela bnm adet kanamam az geldi ve 3.güne gellmeden bitti normalde çok olur ve 4 gün sürerdi ve simdi bittikten 6gün sonra kanamam başladı ve kanamamın 6. gününde doktora gittim 24 mm büyüklüğünde çatlamamış yumurtan var dedi kan testi istedi ama ben daha ilişkiye bile girmedim benden doktor gebelik testi istedi aklım çok karıstı ev arkadasımda ebelik okuduğu için herşeyi açıkladı herşey bu doğum kontrol hapının başının altından çıkıyormuş siz siz olun doktorunuz bile verse adet sancısında doğum kontrol hapı kullanmayın.
Kızlaaaaaar Doğum kontrol hapına adetimin 3. günü başladım... Fakat hap biter bitmez ertesi günü adet olmam gerekiyor diye biliyorum. Ama 2 aydır hap bitince olmuyorum 1 hafta geçiyor öyle oluyorum... Varsa kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi ? Bu arada Yasmin kullanıyorum..
Şimdiden Teşekkürler..
Normali bu şekilde, endişelenme. Yani hap bittikten sonraki 1 hafta içinde olur zaten hemen ertesi gün olmaz. Bir de bu haplara adetin ilk günü, ilk günü kaçırıldıysa 5. günü başlanması gerekir.
doğum kontrol hapları kullanıyorsanız asırı derecede etkiliyo adet dönemini mesela bnm adet kanamam az geldi ve 3.güne gellmeden bitti normalde çok olur ve 4 gün sürerdi ve simdi bittikten 6gün sonra kanamam başladı ve kanamamın 6. gününde doktora gittim 24 mm büyüklüğünde çatlamamış yumurtan var dedi kan testi istedi ama ben daha ilişkiye bile girmedim benden doktor gebelik testi istedi aklım çok karıstı ev arkadasımda ebelik okuduğu için herşeyi açıkladı herşey bu doğum kontrol hapının başının altından çıkıyormuş siz siz olun doktorunuz bile verse adet sancısında doğum kontrol hapı kullanmayın.
cok tesekkur ederım :)) bugun 4. gunum :) olmayınca noluo dedım ya :)
Yok canım, sakın endişelenme, normal bir durum. Hatta hap kullanmaya yeni başladıysan ilk birkaç ay düzensizlikler, 1 haftadan fazla gecikmeler hatta hiç adet görmeme durumları da olabiliyor yan etki olarak. Korkmana gerek yok, düzene oturuyor sonra. Ama neredeyse hiçbir zaman hapı keser kesmez başlamıyor adet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?