- 21 Şubat 2019
- 28
- 12
- 23
-
- Konu Sahibi huzunlubirkiz
Çok sağ olun öncelikle. Aralıksız kullanılacağını öğrendim şimdi tam bir haftadır kullanıyorum umarım iyi gelir. Yazz Yasminden daha az östrojen içeriyormuş. Umarım yeterli olur aknem için.Ayrıca sivilcelenme tuylenme ve adet düzenlediği için adet sancılarına iyi geliyor.Ben ilacı kestiğimde uzun Aralıklarla adet gördüğümden çok sancım olurdu kıpırdayamazdm iğne vurulurdum hapta etkı etmezdi.Ama d.K hapı kullanırken gayet sorunsuz geçerdi sadece dikkatlı ve düzenli kullanın 2 gün kaçırsanız adet başlıyor.
Sizde de mi pkos varben yaz24*4 ü 10 yıl kullandım.
tüylenmeye ce sivilcelere birebir gerçekten. ayrıca cildimi de bir yumuşattı, güzelleştirdi ki ☺
yine hap kullansam bunu kullanırım valla.
Bende 2 aydır diane 35 kullanıyorum yüzümde hiç sivilce çıkmazdı son zamanlarda kullandığımdan beridir sivilcelerim çıkmaya başladı ve daha önce hiç regl geçikmesi yaşamamıştım ama ilacın etkisiyle reglim 13 gün geciktiÇok sağ olun öncelikle. Aralıksız kullanılacağını öğrendim şimdi tam bir haftadır kullanıyorum umarım iyi gelir. Yazz Yasminden daha az östrojen içeriyormuş. Umarım yeterli olur aknem için.