• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı hakkında acil yardım

barbie35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2006
18
0
86
İstanbul
herkese merhaba...
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. adetimin 2. gününde doğum kontrol hapına başladım. ilacın prospektüsünde der ki 2. günü ila 5. günü arasında da başlanabilir ancak bu durumda ilk yedi gün boyunca ek bariyer kontrasepsion yönetmi uygulanması gerekir diyor. bu ne demek? ben ek bişey yapmadım ek bir ilaç mı almak lazım yani? 2. gün başlanınca ilacın koruyuculuğu olmuyor mu? :sinifsinif:

bilgisi olanlar lütfen paylaşsın...

Korunma açısından önlem diyorilk bir hafta önleminizi alın daha sonra hap koruyacaktır sizi :))

ek korunma diyor onu anladım kızlar da sadece ilk 1 hafta için mi yani? sonrasında koruyucu olacak yani öyle mi demek istiyor? 7 gün ek korun 7 günden sonra hap koruyacak mı?

herkese merhaba...
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. adetimin 2. gününde doğum kontrol hapına başladım. ilacın prospektüsünde der ki 2. günü ila 5. günü arasında da başlanabilir ancak bu durumda ilk yedi gün boyunca ek bariyer kontrasepsion yönetmi uygulanması gerekir diyor. bu ne demek? ben ek bişey yapmadım ek bir ilaç mı almak lazım yani? 2. gün başlanınca ilacın koruyuculuğu olmuyor mu? :sinifsinif:

bilgisi olanlar lütfen paylaşsın...
canim sen söyle bir hafta önlemini al, sonra zaten hap korur seni! ben dügünümden 3 gün önce baslamistim etkisini göstermiyti!

ama canim dikkat et,bak hem bekarsin! yanlis bise yapim deme! yani nede olsa koruyor gibisinden düsünme! ki mesela ben hap kullandim ama ögrendimki hamileyimmmm... zemuszemus ohhh iyikide kalmisimmm simdi dünyalar tatlisi 6 aylik bir kizim var!

kızlar çok sağolun...

hapı almaya başladığımın 11. günü ilişkiye girdik bilmiyorumkismile bişey olmaz umarım. yani ilk yedi gün bişey olmadı :kedi:

daha önce de hap kullandım evli iken düzenli kullanıldığında gebelik olmuyor da bu sefer 1 gün gecikmeli aldım işte maalesef

Back