• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı etkisinin fiyatıyla alakası var mı? Yardııııııımmmm

buse93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
101
30
98
Balıkesir
Henüz gebelik için yaş ve psikolojik olarak hazır olmadığımı düşündüğümden doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum fakat bi sorum var. Kimi haplar 5 lirayken kimileri 15-20 lira. Fiyatıyla etkisi doğru orantılı mı? Yani 5 liralığı kullandığımda hamile kalma riskim artar mı? Yardımcı olursanız seviniriim :)

Henüz gebelik için yaş ve psikolojik olarak hazır olmadığımı düşündüğümden doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum fakat bi sorum var. Kimi haplar 5 lirayken kimileri 15-20 lira. Fiyatıyla etkisi doğru orantılı mı? Yani 5 liralığı kullandığımda hamile kalma riskim artar mı? Yardımcı olursanız seviniriim :)

selam canım önce dua et hayırlı bir evlat olsun ben bebegim olsun diyorum sen olmasın tamam istemee ama hapın kalitesi fiatıyla ölçülmez sen hapınıkullan rabbin ona ragmen verirse şükret bebegini dogur hiçbir hap 100 de 100 korumaz bnce allah isterse önüne gecilmez benim ablam spiralle hamile kalmıştı hangi hapı içiyorsan ona devam et canım allah istedigin zaman bebegini kucagına verir inşş

fiyatla koruyuculuğun etkisi yoktur. doğru kullanım ile hepsi gebelikten korur...

farklı haplar, farklı hormonları etkileyerek gebeliğe engel oluyor. bence sağlık ocağına gidip aile hekiminizle görüşüp kullanacağınız hapa öyle karar verin. sizin için hangisi uygunsa onu tercih edersiniz. ya da eczacıdan(kalfasından değil!) ayrıntılı bilgi almaya çalışın...
hapı nasıl kullanacağınız hakkında ayrıntılı bilgi edinirsiniz. doğru kullanımla gebelik oluşma ihtimali çok çok düşüktür, yanlış kullanırsanız gebe kalabilirsiniz.

Back