Doğum kontrol hapı düğün tarihinden ne kadar süre önce kullanılmalıdır?

firefox

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
9
0
16
Konya
Hanımlar iyi akşamlar. Bu konuda çevreden çok farklı bilgiler duyuyorum. Kimi 4 ay önce diyor kimi 1 kimi 2.
Çelişkide kaldım. Kullanan yada bilgisi olan hanımlardan yardım bekliyorum....

Bir ay onceden icmeye basla diyolar genelde ilk kutudan sonra tam manasiyla koruyor diye biliyorum ama ilk on gun korumuyo cunku benim doktorum ilk on gun prezervatif le korun dedi yani dugunun varsa bir ay onceden basla sorun olmaz

Bir ay onceden icmeye basla diyolar genelde ilk kutudan sonra tam manasiyla koruyor diye biliyorum ama ilk on gun korumuyo cunku benim doktorum ilk on gun prezervatif le korun dedi yani dugunun varsa bir ay onceden basla sorun olmaz

Teşekkurler. Bu ilk on gün kullanmaya başladıktan sonraki 10 gün mü, yoksa ilk kutu bittikten sonra ki on gün mü ??

İlk kullanmaya basladigin on gun canim zaten ilk kutuyu bitirdikten sonra korkma artik bu arada saninirim evlilik arefesindesiniz insallah sizin icin her sey guzel olur canim

Tatlım ben yasmin kullandım 2.kutu bitipte 3.kutuya başladığında tam korumalık sağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…