- 1 Nisan 2018
- 15
- 7
-
- Konu Sahibi Mrve12mrve
Yaşın23 sanırım canım pek sorun etmiyolar zaten aksi olsa sadece sormazdı riskleri anlatrdu:) dediğim gibi 35 yaş üstünde o kan pıhtışması sorun teşkil ediyoKaç ay kullandın?
Bu arada 3yıl kullandım ve o dönemde de sigarayı çok içiyodum yani günde bi paket kadar şuan tek tük içiyorumYaşın23 sanırım canım pek sorun etmiyolar zaten aksi olsa sadece sormazdı riskleri anlatrdu:) dediğim gibi 35 yaş üstünde o kan pıhtışması sorun teşkil ediyo
Netten bakmamak gerek canım evham yapıyo o zaman insanAnladım :) internette cok okudum sürekli kesinlikle içmeyin yazıyordu yasım 21 :) bir de psikolojikmen sanki yan etkileri varmıs gibi hissediyorum eczaneye sordum sorun olmaz dedi emin olamadım genede biraz tatlı canlıyim sanırım.
Diane 35 doğum kontrol haplarının en ağırı bende 1 ay çol yan etki yaptı bünye alışana kadar sonra hisstemedim bile ama bana kilo yaptıNetten bakmamak gerek canım evham yapıyo o zaman insan
ANladım cok teşekkürlerrrNetten bakmamak gerek canım evham yapıyo o zaman insan
Bende zaten kilolu biriyim en korktugum sıgars sonra kilo problemi zaten birde şeker var doktor bana kilo yapmaz dedi ama işteDiane 35 doğum kontrol haplarının en ağırı bende 1 ay çol yan etki yaptı bünye alışana kadar sonra hisstemedim bile ama bana kilo yaptı((
Puf bi kilo yapıyo ilacı bıraktıktan sonra gidiyo canım bende öyleyim balık etliyim zaten ama ilaçta biraz şişirmişti beni maalesefBende zaten kilolu biriyim en korktugum sıgars sonra kilo problemi zaten birde şeker var doktor bana kilo yapmaz dedi ama işte
Sigara kan pıhtılaşması falan yapmıyosa kiloyu biraz bogazımızı tutup vericez artık sağlıgımıza baska zarar vermesinde bir kaç ülkede de yasaklanmış bende bırakmayı bile düsündüm
Kafana göre içmiyosn sonuçta doktor tahlille yazıyo bakma çok nete o haberi bende görmüştüm ama bana herhangi bi zararı olmadı sana da olmaz canım düşünme bence ya da doktorunla tekrar bi konuş yasmin içeriği en temiz oln ondan içmenin sakıncası olur mu diyeSigara kan pıhtılaşması falan yapmıyosa kiloyu biraz bogazımızı tutup vericez artık sağlıgımıza baska zarar vermesinde bir kaç ülkede de yasaklanmış bende bırakmayı bile düsündüm