• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum kontrol hapı- çok korkuyorum lütfen okuyun!!!!

echoecho

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
6
0
36
İstanbul
merhabalar, ben 3 aydır evliyim, çocuk istemiyoruz henüz. dogum kontrol hapını yeni kullanmaya başladım, adetimin 3. günü ilk hapı aldım 11.nci hapı aldıgımda da eşimle 2 kere korunmasız ilişkiye girdik, geri çekildi ancak yine de çok korkuyorum, hamile kalabilir miyim kızlar sizce?

Son düzenleme:
merhabalar, ben 3 aydır evliyim, çocuk istemiyoruz henüz. dogum kontrol hapını yeni kullanmaya başladım, adetimin 3. günü ilk hapı aldım 11.nci hapı aldıgımda da eşimle 2 kere korunmasız ilişkiye girdik, geri çekildi ancak yine de çok korkuyorum, hamile kalabilir miyim kızlar sizce?

mrb cnm..normalde doğum konreol hapları ilk ay korumaz..bende düğünümden 1 ay önce içmeye başlamıştım..senin geri çekilme olmuş hamile kalma olasığın az gibi ama bilemem gene herşey ahlla.tan..gönlüne göre olsun cnm.

iyide arkadaşım hapı ilk içtiğin günden korumaya başlıyor sen neden bu kadar korkuyosun 11.gün zor ama bilmem size denk gelirmii o kadar kolayda hamile kalınmıyoo :1: millet amuda kalkıyo yine olmuyo :)

mrb cnm..normalde doğum konreol hapları ilk ay korumaz..bende düğünümden 1 ay önce içmeye başlamıştım..senin geri çekilme olmuş hamile kalma olasığın az gibi ama bilemem gene herşey ahlla.tan..gönlüne göre olsun cnm.

ben de ilk ay korumuyor diye çok gerildim canım, ama eczacının dedigine göre ilk 7 günden sonra hamile kalma olasılıgı çok düşükmüş. teşekkür ederim ama daha yeni evliyim umarım olmaz böyle birşey.

iyide arkadaşım hapı ilk içtiğin günden korumaya başlıyor sen neden bu kadar korkuyosun 11.gün zor ama bilmem size denk gelirmii o kadar kolayda hamile kalınmıyoo :1: millet amuda kalkıyo yine olmuyo :)

ben de şaşırdım işte bakıyorum, doktorların bazısı ilk günden korumaya başlar diyor bazısı 1 aydan sonra asıl korumaya başlar diyor. bu belirsizlik de mahvetti beni.

valla bana eczacı ılk kutu bıtmeden korunmayı bırakmayın demıstı ben ılk kutu bıttı adet gördüm sonrası hapa bıraktık gerısını ılk kutudan güvenmeyın helede ılk haptan ıtıbaren koruması asla olmaz ama zaten gerı cekılmıs bısey olmaz heralde yınde ılk kutu butene kdar korunun

dkh lar ilk iki ay korumaz ek bir korunma yöntemi kullanman lazım 3. kutuya geçtiğinde korunman başlamış olur

Back