• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı bittikten sonra....

barbie35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2006
18
0
86
İstanbul
kızlar bir sorum olacak....

doğum kontrol hapım bileti 3 gün oldu adet gibi bir kanama oldu ama kahverengi bugün başladı...adetimin 25. günü...bu adet kanaması mı yoksa geri çelikme kanaması denen şey mi? öyleyse o ne? kaydirigubbakcemile3

şimdi adetim oldu mu yani yoksa daha olacak mı?? :3:

çekilme kanaması doğum kontrol hapı kullandığın zaman olacağın adetin adıdır canım...adet olmuşsun anladığım kadarıyla...doğum kontrol hapı kullanırken kanamaların normalden daha az olabilir...bir süre sonra normal adet kanaması şekline döner...

sağol canım da şimdi de durmuş gibi CADIARZU zaten kahverengi ve azdı şimdi durmuş gibi anlamadım yaaaa... gebelik testi alıp yapsam doğru çıkar mı acaba?

hamile değilimdir dimi :1no2:

kızlarrr
hap kullanan yok mu aranızda yaaakafamçokkarıştı

ilk ay adeti normalden çok az gelen oldu mu? adetim çok az ve koyu kıvamda ve rengi de koyu ayrıca mafoldumben

hamile değilimdir dimi yani ne biliyim hiç adet kanaması gibi gelmedi bu bana bilmiyorumkismile

kızlarrr
hap kullanan yok mu aranızda yaaakafamçokkarıştı

ilk ay adeti normalden çok az gelen oldu mu? adetim çok az ve koyu kıvamda ve rengi de koyu ayrıca mafoldumben

hamile değilimdir dimi yani ne biliyim hiç adet kanaması gibi gelmedi bu bana bilmiyorumkismile

Eğer yeni başladıysan hapa yani ilk kutu bittiyse kanama düzenini değiştirmesi normal.
Ben hapa başladığım ay 2 günde kesildi adetim çok azdı.
Bu ay gayet geldi. Bünye alışıncaya kadar gariplik olabilir.

evet canım ilk kutu bittikten sonra böyle oldu... aynen benim de adetim çok az...henüz kesilmesi ama kesildi kesilcek yani...adet gibi değil de ben de ondan korktum...normal diyosun yanii...

yeni kutuya 8. günde mi başlıcam 7. günde mi?

evet canım ilk kutu bittikten sonra böyle oldu... aynen benim de adetim çok az...henüz kesilmesi ama kesildi kesilcek yani...adet gibi değil de ben de ondan korktum...normal diyosun yanii...

yeni kutuya 8. günde mi başlıcam 7. günde mi?

Benim de ilk kutudan sonra çok az gelmişti ama benim adet dönemlerim çok sancılı geçtiğinden acillik olmuştum iğne ve serum yemiştim. Belki onlar kesti kanamamı bilemiyorum ama dk.hapı adet miktarını azaltır ve süresini kısaltır genellikle.Sancılarım için kullanıyorum ben zaten. İçin rahat etmiyorsa test yaparsın sonra.
8. gün başlanacak 2. kutuya.

Back