Dogum kontrol hap'i birakip, hamile kalmak isteyenler buraya...

Babyke

♥
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
5.860
2
358
Diğer
Arkadaslar, benim gibi dogum kontrol hap'i birakip hamile kalmak isteyenler burayaa

Son düzenleme:
Son haplarımı kullanıyorum.2 yıl sonra 4 hap bitince bende bırakacam.Ama 3ay korunmaya devam..Ağustosta inşallah ilk denemede :)))

kızlar ne kdar süre doğum knrtrol hapı kullandınız? bn 1 yıldır yasmin kullanıyorum bıraksammı diyorum çocuk istemiyorum ama haplar için yan etkileri var diyolar bilemedim

Son haplarımı kullanıyorum.2 yıl sonra 4 hap bitince bende bırakacam.Ama 3ay korunmaya devam..Ağustosta inşallah ilk denemede :)))
Ahhh süper... bende öyle dedim, mart ta biraktim, 2 hafta korunduk ama biraktim sonradan korunmayi,
bende 3 ay korunmak istemistim.. Insallah hemen tutarrrr

kızlar ne kdar süre doğum knrtrol hapı kullandınız? bn 1 yıldır yasmin kullanıyorum bıraksammı diyorum çocuk istemiyorum ama haplar için yan etkileri var diyolar bilemedim

ben 5 sene kullandim, saclarim baya dokuldu! ama baska rahatsizligim hic olmadi kullanirken.

nerdeyse iki aydir biraktim, yuzum hep sivilce dolu, goguslerim cok agriyo, ama saclarim gurlesti
Doktoru aradim, dediki hormonlar vucudunda cikiyor normal yani..

Son düzenleme:
Kızlar rahat olun benimle birlikte çevremde tanıdığım 3 kişi hamile kaldık,hapları da 2 sene kullandıktan sonra..Ama hapı bıraktıktan sonra eşiniz 3-4 ay kadar korunusun kızlar,ilaca dair hiç birşey kalmasın vücudunuzda..

Fazla beklemedik şükür...

Nekadar surede hamile kaldin canim?

Nekadar surede hamile kaldin canim?

Ben 2 yıl kullandım,sonra bıraktım 6-7 ay kadar eşim korundu,korunmayı bıraktığımızın 2.ayı hamile kaldım,ablam da korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalmıştı 4 yaşında bi soytarısı var o da 1 sene kullanmıştı...

Yani demem o ki sakın aman hamile kalmalıyım diye psikolojinizi köreltmeyin,ben kendime 1 yıl vermiştim,1 yıl sonra ancak tutar diye de düşünüyordum ama hiç aklımda yokken çok şükür 2.ayda hamile kaldım.Sizde kendinize öyle bir tarih verin bence,kafaya takılırsa zorlaşır...

Bende öyle diyorum, hayirlisi.. haziranda kayinvalidemlere gidiyorum, insallah ozamana kadar hayirli mujde veririm :26:

Slm kızlar bende hapi birakili bu ikinci ayım ama gecen ay normal korunduk bu ay bakalım neler olcak

Ayni benim gibi yani, bende mart basinda biraktim, o donem normal hastalandim, sonra 2 hafta korundum martin son haftasina kadar. simdide 8 gecikme gunum.
Sen regl oldunmu bu ay?

Son düzenleme:
bende bu 3.ayim hapi birakali ilk ay korunduk ama 2 aydir korunmuyoruz daha gelen giden yok bakalim hayirlisi ALLAH herkesin gonlune gore verir insallah

merhaba arkadaşlar,

hapı bırakır bırakmaz hamile kalma durumu söz konusu.
bnde de ole oldu.
ancak bebek çok saglıklı. cok sukur hic bir sorun olmadı.
hap - bebek saglıgı arasında olumlu / olumsuz hıcbır etkı yok.
buna emin olabilirsiniz.

Tebrik ederim Sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşallah canım Allah bizlerede bu güzel haberi vermeyi nasip eder inşallah (Amin) :)

merhaba benmde son 2 hap...ama korunmak gerekiomuşş sanırımm inş. yaza bebişimm gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…