Merhaba kızlar, 3 hafta önce doğum kontrol hapımı bıraktım. Adet düzensizliğim için, yaklaşık 16-17 yaşlarımdan beri kullanıyordum.
Fakat 2 haftadır inanılmaz kabızlık, şişkinlik ve kilo alıyorum.
Acaba sizlerde de oldu mu?
Çok mutsuz hissediyorum kendimi.
Bana yardımcı olurmusunuz lütfen..
Evliyim ve korunma amaçlı 4.5 sene kullandım. Açıkçası bırakınca, tüylenme, şişkinlik ve de aşırı iştahlı olma durumum azaldı iyice... şuanki sorun ise adetimin 3 gündür gecikmiş olması. 6 hafta içinde normale dönmesini bekliyorum bu durumun inşallah, eğer gebelik yoksa varsa da olmasına sevineceğim açıkçası.
Kişiden kişiye değişiyor galiba. Bekarken 3 4 sene kadar kullandım kullandigim zaman kilo veriyorum hatta bildiğin eriyorum. 52 kilodan 43 e kadar düşmüştüm bi ara :) herkeste etkisi farkli. Psikolojik olarakta herhangi bir etkisi olmamisti bana. Tüyler de geç çıkıyordu
Merhaba kızlar, 3 hafta önce doğum kontrol hapımı bıraktım. Adet düzensizliğim için, yaklaşık 16-17 yaşlarımdan beri kullanıyordum.
Fakat 2 haftadır inanılmaz kabızlık, şişkinlik ve kilo alıyorum.
Acaba sizlerde de oldu mu?
Çok mutsuz hissediyorum kendimi.
Bana yardımcı olurmusunuz lütfen..
Bende 4 aydir kullanıyorum ilk baş akıntı yaptı geçti sivilcem var haptanmi kaynakli yoksa abur cuburdanmi onu bilmiyorum. Onun disinda bir yan etkisi yok gibi ama iştahım çok açık