Doğum kontrol hapı bırakınca

ela1382

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
43
0
86
Ankara
Merhaba kızlar, 3 hafta önce doğum kontrol hapımı bıraktım. Adet düzensizliğim için, yaklaşık 16-17 yaşlarımdan beri kullanıyordum.
Fakat 2 haftadır inanılmaz kabızlık, şişkinlik ve kilo alıyorum.
Acaba sizlerde de oldu mu?
Çok mutsuz hissediyorum kendimi.
Bana yardımcı olurmusunuz lütfen..

evet- ben 6 ay icinde 15 kilo almistim.
siskinlik normal- bendede olmustu. kabiz sorunu yasamadim

Evliyim ve korunma amaçlı 4.5 sene kullandım. Açıkçası bırakınca, tüylenme, şişkinlik ve de aşırı iştahlı olma durumum azaldı iyice... şuanki sorun ise adetimin 3 gündür gecikmiş olması. 6 hafta içinde normale dönmesini bekliyorum bu durumun inşallah, eğer gebelik yoksa varsa da olmasına sevineceğim açıkçası.

Kişiden kişiye değişiyor galiba. Bekarken 3 4 sene kadar kullandım kullandigim zaman kilo veriyorum hatta bildiğin eriyorum. 52 kilodan 43 e kadar düşmüştüm bi ara :) herkeste etkisi farkli. Psikolojik olarakta herhangi bir etkisi olmamisti bana. Tüyler de geç çıkıyordu

Merhaba kızlar, 3 hafta önce doğum kontrol hapımı bıraktım. Adet düzensizliğim için, yaklaşık 16-17 yaşlarımdan beri kullanıyordum.
Fakat 2 haftadır inanılmaz kabızlık, şişkinlik ve kilo alıyorum.
Acaba sizlerde de oldu mu?
Çok mutsuz hissediyorum kendimi.
Bana yardımcı olurmusunuz lütfen..
Bende 4 aydir kullanıyorum ilk baş akıntı yaptı geçti sivilcem var haptanmi kaynakli yoksa abur cuburdanmi onu bilmiyorum. Onun disinda bir yan etkisi yok gibi ama iştahım çok açık

Back