• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı bırakıldıktan ne zaman sonra adet görülür

tazegelin5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
245
49
118
arkadaşlar ben 10 gün kadar yasmin kullandım yan etkilerinden dolayı bıraktım ama dozu iki gün unuttuğmu hatırladım 3 gündür içmiyorum hala adet olmadım lekenmem oldu ama yok hamilelik söz konusu olabilirmi

Doğum kontrol hapları asla kutu tamamlanmadan bırakılmamalıdır iyi birşey yapmamışsınız :26:

arkadaşlar ben 10 gün kadar yasmin kullandım yan etkilerinden dolayı bıraktım ama dozu iki gün unuttuğmu hatırladım 3 gündür içmiyorum hala adet olmadım lekenmem oldu ama yok hamilelik söz konusu olabilirmi

Keşke kutuyu bitirmeden bırakmasaydınız. Bıraktıktan sonra herhangi bir cinsel ilişki yaşadıysan hamile kalma ihtimaliniz olabilir. Ama ben kutuyu tam gununde bıtırdıgımde 4 gun sonra adetımı goruyorum. Ancak şunu da söyleyeyim eğer kahverengi bir akıntınız varsa ki benim ilk bebeğimde bu lekelenmeler oldu hamile olduğumu öğrendim. Adet gormemeye devam edersenız mutlaka test yapın

kızlar 5ay önce doğum kontrl hapını bıraktım bu ay adetim gecikti tamda 3hafta ve hla bi belirti yok.test yapıyorum hamile değilim.daha nee kadar gecikir adetim?cok rahatsizim bu konuda.bebeğim olsun istiyorum :(

Ben 3 tane falan kullanmıştım ve aşırı baş ağrısı olduğundan bırakmıştım ve adetim yeni bitmesine rağmen 2,3 gün sonra tekrar adet olmuştum yani o ay 2 defa adet oldum.

Back