Dogum kontrol hapı birakıldiginda diğer ay geçikme yaparmi

Poncikbayan16

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
54
19
8
24
Bayanalr size bir sorum olucak netten arastirdim ama bu konuyla ilgili net bir yazi bulamadim gecen ay adet duzensizligi icin doktor yasemin hap yazdi hap bittiginde kontrole gittim ve hic bir sikinti olmadigini degerlerimin normal oldunu kullanmama gerek olmadini soyle bende hapi biraktim yanlizca 1 kutu ictim zaten bu ayda adet gecikmesi yasiorum 8 gundur bu normal mi hapla bir ilgisi var midir

Istiyorsan insallah gebesindir ne kadar oldu birakali
Ekimde 1 kutu ictim kasimda biraktim ben zaten duzenleyici olarak kullandim 1 bucuk senelik evliyim bebek istiyoruz olmadi bende duzensiz adet gordugum icindir diyerek doktora gittim 1 kutu ictim doktor problem olmadini soyleyince biraktim bu ayda henüz hastalanmadim

Bende kullandım ve bıraktım adet gecikmesi yaşadım canım

Kan testi vs yapip bu sonucu soyledi sanirim pco falan yok yani degil mi? Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin insallah ama.birazda psikolojini duzelt dusunmemeye calis bu tarz ilaclari kullaninca bi kac ay zaten bebek tutmamasi normal aslinda hatta gebe kalmamak daha iyi diye duymustum yumurta sagligi acisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…