Dogum kontrol hapı. Bi yardımcı olur musunuz?

Krizant

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
92
60
3
36
Merhaba arkadaslar. Ben dort sene araliksiz yasmin kullandim. Bebek istedigim icin iki ay once biraktim. Ilaci birakmama ragmen ilk ay adetim tam gununde oldu ilac kullaniyormusum gibi. Bu ay henuz alti gun var adetime ama uc gundur kahverengi az akintiyla birlikte cok az kanama var. Lekelenme seklinde. Camasira bulasmiyor. Silince peceteye geliyor. Bunu yasayan sebebini bilen var mi. Basta yerlesme kanamasi mi dedim ama test yaptim negatif cikti. Ayrica yerlesme kanamasi iki gun surermis benim ucumcu gun olacak nerdeyse. Bir de benim rahmim ters. Konuyla alakasi var mi bilmiyorum ama yasayan bilen varsa lutfen beni bilgilendirsin.

Doktora gidip yardım almalısınız , burada kı tahmınler gercegı ne kadar yansıtabılır herkesın vucudu farklıdır

Doğum kontrol hapını bıraktığını vücut yeni tepki veriyor olabilir. hap sonrası böyle düzensizlikler olabiliyor. aşırı kanama veya kesintili lekeli kanama. siz yine de muayene olun. madem gebelik düşünüyorsunuz sorun olmasın.

Doktora gidip yardım almalısınız , burada kı tahmınler gercegı ne kadar yansıtabılır herkesın vucudu farklıdır
Haftasonuna kadar doktora gitme sansim yok maalesef. O yuzden yasayan varsa diye sormak istedim.

Back