Doğum kontrol hapı beni mahvediyor

selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.293
En iyi cevaplar
1
16.420
448
40
Bursa
Arkadaşlar 9 aylık kızım var hiç emmediği için doğal olarak sütümde gelmedi ve korunma yöntemi olarak doğum kontrol hapı içiyorum
Qlairista beni mahvediyor gören 2. Kere hamileyim sanıcak öğürmek kusmak bulantı yapıyor..eminim hamile değilim sanırım bana iyi gelmiyor
En az yan etkisi olan doğum kontrol hapı hangisi bileniniz var mı?valla bıktım daha da 1 hafta var ilacın bitmesine hergün kusmaktan öğürmekten yoruldum

Evet dün gece quairista beni mahvetti tansiyonum 14-15 lerdeydi ki ailecek tansiyonlarimiz çok duşüktür bütun gece uyuyamadim bulantidan öğürmekten sanki beynime 2 kiloluk basınç yapmışlar bayılcak gibi oldum..doktorumu aradım ve yasmin ö erdi ilacı bıraktim 1 hafta sonra yasmine başlıycam

Qlarista bende kullandım koruma anlamında pek güvenilir bir ilaç değil yan etkileri biraz fazla vücutta su tutuyor ve iştah açıp kilo aldırıyor yasmin daha iyi bence

Çok fena yan etkileri canim yasmin ona nazaran daha iyi evet

Arkadaşlar merhaba sevgilimle adet bitiminden 2 gün sonra ilk seksimizi yaptık prezervatif ile korunduk ilk seksimiz olduğu için kanadı tabiki daha bi gün geçti yapalı ama korkuyorum hamile kalırmıyım ertesi günü hapı kullanmalımıyım ama şöyle birşey var ertesi günü hapının ilerdeki zamanlarda yan etkisi oluyormuş çocuk olmaması gibi mesela ne yapmalıyım seks esnasında prezervatif çıktı ama dışardayken yani akmışmıdır sonrasında sorun yaşarmıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…