• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı başlayan adeti keser mi?

rengarenk203

Beklenen...
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
1.224
95
163
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben adet düzensizliği şikayetiyle doktora gittim. Muayene ve smear testinden sonra doğum kontrol hapı verdi. ilk gün başla dedi. ben de o ara sık sık adet oluyordum. adet bitiminden 10 gün sonra filan yine leke geldi eveeett yine başladı dedim, hap içtim akşama leke çok azaldı, ertesi gün yine içtim hap, baktım leke filan kalmadı. ben de hapı bıraktım 4 gün oluyor. hala adet de olmadım, leke de yok. bu nedir ben anlamış değilim ????? :52:

Yani bu yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. bu arada dün de kan tahlili yaptırdım NEGATİFFF :43: Fakat ben bu ay çok uvvetli hislerle hamile olduğumu düşünüyordum. son adet tarihim 18 ocak. hala bir ihtimal var mı dersiniz?

Son düzenleme:
Yani bu yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum. bu arada dün de kan tahlili yaptırdım NEGATİFFF :43: Fakat ben bu ay çok uvvetli hislerle hamile olduğumu düşünüyordum. son adet tarihim 18 ocak. hala bir ihtimal var mı dersiniz?

Denizim sen merak etme oda olucak yerlesme kanamasida olucak hamisde olucaksin bn cok inaniyorum hersey istedigin gibi olucak sanirim senin bebis biraz masrafli gelmek istio :)))

Denizim sen merak etme oda olucak yerlesme kanamasida olucak hamisde olucaksin bn cok inaniyorum hersey istedigin gibi olucak sanirim senin bebis biraz masrafli gelmek istio :)))

:9::9::9: ay pınaaarrr nerden buldun kız bu yazıyı bir yıl olmuş yazalı. hafiye :1: ama sağ ol ya bir yıl sonra da olsa cevap veren oldu :D 1,5 yıla yakındır bebek istediğim için öyle yerleşme, yumurtlama zamanı, pko gibi konuları ister istemez araştırıyoruz. vakti zamanı var demek ki. inşaAllah en kısa zamanda hayırla sağlıkla gelsinnn bebekklerr:1:

Son düzenleme:
:9::9::9: ay pınaaarrr nerden buldun kız bu yazıyı bir yıl olmuş yazalı. hafiye :1: ama sağ ol ya bir yıl sonra da olsa cevap veren oldu :D 1,5 yıla yakındır bebek istediğim için öyle yerleşme, yumurtlama zamanı, pko gibi konuları ister istemez araştırıyoruz. vakti zamanı var demek ki. inşaAllah en kısa zamanda hayırla sağlıkla gelsinnn bebekklerr:1:

Bulurum bn seni heryerde :))) kacamazssin bnden :))
Kiyamadim annem yazina cvp vermemisler :))

Dogum kontrol hapi hakkinda hic bir bilgiye sahip deilim hormonlari duzenledigini biliyorum sadece bide saclarim icin sampuanima koyuyorum :))))

pozitif etkileri çok aslında ama yan etkileri de var tabii.. bana da dr adet düzensizliği için vermişti. gerçi evlendiğimde de bir yıl kullanmıştım. ne bileydim pkolu olduğumu, doğum kontrol hapı benim neyime, zaten vücut koruyormuş kendini :9:

pozitif etkileri çok aslında ama yan etkileri de var tabii.. bana da dr adet düzensizliği için vermişti. gerçi evlendiğimde de bir yıl kullanmıştım. ne bileydim pkolu olduğumu, doğum kontrol hapı benim neyime, zaten vücut koruyormuş kendini :9:

Hahaha evettt atis serbest bizdede ya tutarsa :)))

Back