Doğum kontrol hapı atlanırsa?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.135
1.769
Qlarista kullanıyorum ben. Bu ay ki kutuya pazartesi başladım. Her gün aldığımı sanıyorum ama bugün günlerden cuma ve bir baktım ki aldığım hap perşembe gününe ait yani bir gün almayı unutmuşum. Dün aldığıma eminim ama önceki günden emin değilim. Çarşamba günü almayı unutmuş olabilirim. Şimdi ne yapmam gerek. Gece 12 gibi içiyorum. Bu gece içtiğim cuma hapı olması lazımken perşembeyi içtim dünde çarşambayı içmişim. Çok karışık oldu biliyorum ama benimde kafam karıştı. Ne yapmalıyım?

Onu kullanmadım hiç ama gün adı yazıyorsa belki ok yönünün tersine olanı almışsınızdır hapları saydınız mı? Yani ben cuma başlıyorum 1 hafta içiyorum Perşembeyi aldığım ilk cuma gününün arkasındaki Perşembeden alıyorum. Dolayısıyla bi sonraki gün bakınca içmemişim gibi düşünüyorum sayınca çıkıyor ortaya.

İçmediğiniz kesinse prospektüste bu bilgiyi buldum.
ksw37ct.jpg

Onu kullanmadım hiç ama gün adı yazıyorsa belki ok yönünün tersine olanı almışsınızdır hapları saydınız mı? Yani ben cuma başlıyorum 1 hafta içiyorum Perşembeyi aldığım ilk cuma gününün arkasındaki Perşembeden alıyorum. Dolayısıyla bi sonraki gün bakınca içmemişim gibi düşünüyorum sayınca çıkıyor ortaya.

İçmediğiniz kesinse prospektüste bu bilgiyi buldum.
ksw37ct.jpg

Gün gün aldığım her gün yazıyor pzatyedş başladım zaten ve o günle Salı aldığıma eminim çarşamba aklımda yok o günü atladıysam perşembe çarşamba gününü içmişim dünde içerken bir baktım perşembeyi açıp içtim mesela bugün cumartesi ama cuma var biri eksik normalde gece 12de içiyorum acaba öğlen o fazla kalanı alıp gece de bugünkünü mü içsem

Unuttuğumuzu farkettiğiniz an eksik hapı yutabilirsiniz. Sonra normal seyrinizde devam edersiniz. Benim de başıma geldi pek çok defa

X