• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı ara kanama yapar mı?

yasev

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
384
39
318
Konya
arkadaşlar 30 yaşındayım.çocuk istiyorum ama hormonal dengesizliğim yüzünden desolett doğum konrol hapı kullanıyıyorum.2. ayım ama ara kanama yapıyor siyah kahve arası bi renk gelen.doktorum normal olduğunu söylüyor.kullanan arkadaşlarım sizlerde de böyle ara kanama yaptı mı bu ilaç ???

desolet isimli hapı ben de kullanmıştım birkaç ay önce çok uzun süren adet dönemim olmuştu kulandığım ay.doktorum haptan dolayı olabileceğini söyledi normaldir dedi.endişelenmeyin zaten siz de danışmışsınız doktorunuza.inşallah rabbim kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.sevgiler

teşekküredrim yanıtın için canım...iyi dileklerin için de çok saol...sonra hapı bıraktın mı yoksa hala kullanıyor musun?bıraktıktan sonra adetlerimi yine eskisi gibi düzenli ve ara kanamasız geçirecek miyim diye merak ediyorum?

haplar ara kanama yapabilir. bir ay bende de olmuştu. doktor da normal demiş. endişelenme :34:

Back