• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Kontrol Hapı Kullanıp Hamile Kalan Var Mı?

Aselceren

Bal
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
386
288
103
İstanbul
Güzel anneler merhabalar
Bana yardımcı olun lütfen ben 7 mayısta adet oldum doğum kontrol hapına başladım ama çok düzenli kullanamadım unuttum geciktirdim hep pazar günü hapım bitti adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor ama sabah çok az leke geldi kahverengi daha da gelmedi normalde çok aşırı üşüyen ben 1 haftadır yanıyorum oturduğum yerden ateş basıyor bu belirti olabiliyormuş acaba hap kullanıp hamile kalan var mı?

Ertesi gün yapıyla bile hamile kalan var tabi ki hamile olma ihtimali var canim. Saatinin bile sasmamasi lazım bebek istemiyorsan. Ya da başka korunma yöntemi deneyin... Bu arada doğum kontrol hapları genelde ilk hafta veya ilk ay koruma sağlamaz ek yöntem gerektirir bilgin olsun

Ertesi gün yapıyla bile hamile kalan var tabi ki hamile olma ihtimali var canim. Saatinin bile sasmamasi lazım bebek istemiyorsan. Ya da başka korunma yöntemi deneyin... Bu arada doğum kontrol hapları genelde ilk hafta veya ilk ay koruma sağlamaz ek yöntem gerektirir bilgin olsun

Aslında ben istiyorum 2 yıllık evliyim doğum kontrol hapını 5 ay kullanıp hormonları düzene sokup çocuk istiyorduk ama kismet belki şimdiden olmuştur ben akşama bir test yapayım :halay:

Aslında ben istiyorum 2 yıllık evliyim doğum kontrol hapını 5 ay kullanıp hormonları düzene sokup çocuk istiyorduk ama kismet belki şimdiden olmuştur ben akşama bir test yapayım :halay:

Hadi hayırlısı olsun o zaman :) bende de pcos var bir doktor bana bir ay doğum kontrol hapı kullan bir ay kullanma diye tavsiye vermişti kistleri eritmek için. Bende gerek kalmadı ama belki seninki o hesap olmuştur :)

Hadi hayırlısı olsun o zaman :) bende de pcos var bir doktor bana bir ay doğum kontrol hapı kullan bir ay kullanma diye tavsiye vermişti kistleri eritmek için. Bende gerek kalmadı ama belki seninki o hesap olmuştur :)
Ay teşekkür ederim bilemiyorum ki ateş basması doğum kontrol hapından da olabiliyormuş hayırlısı artık :)

Back
X