Bir kaç aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum. doktor bıraktırdı pikassos diye bir ilaç verdi. Ama hala adet olamadım. Hamile miyim değilmiyim tam emin değilim. Eğer hamileysem 4-5 haftalık olmuş oluyo. Yarın doktora gideceğim. Eğer hamile değilsem neden hala adet olmamış olabilirim? Bilen yardımcı olabilir mi? Pikassos ne işe yarar? Adet olabilmem için vermişti onu ona rağmen olmadım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum kontrol hapı bırakımı sonrası adet olamama
- Konu Sahibi QueenM77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Ben de pilikistiğim.8 yıl doğum kontrol hapı kullandım. Doktorum aynı sizinki gibi bebek düşündüğümüz için pikassos tablete başlattı. İki ay kullandım. Takviye olduğunu söylediler. Bilmiyorum etkisi var mı ama bıraktıktan bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim.Ayrıca her doğum kontrol hapını bıraktığımda adet döngüm inanılmaz bozulur. Gönlünüzce olsunBir kaç aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum. doktor bıraktırdı pikassos diye bir ilaç verdi. Ama hala adet olamadım. Hamile miyim değilmiyim tam emin değilim. Eğer hamileysem 4-5 haftalık olmuş oluyo. Yarın doktora gideceğim. Eğer hamile değilsem neden hala adet olmamış olabilirim? Bilen yardımcı olabilir mi? Pikassos ne işe yarar? Adet olabilmem için vermişti onu ona rağmen olmadım
Çok teşekkür ederim Pikassosu kaç ay kullandınız ? Ve bu pikassos tam olarak ne işe yarıyor doktorum beni bilgilendirmediBen de pilikistiğim.8 yıl doğum kontrol hapı kullandım. Doktorum aynı sizinki gibi bebek düşündüğümüz için pikassos tablete başlattı. İki ay kullandım. Takviye olduğunu söylediler. Bilmiyorum etkisi var mı ama bıraktıktan bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim.Ayrıca her doğum kontrol hapını bıraktığımda adet döngüm inanılmaz bozulur. Gönlünüzce olsun
- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
İki kutu yani iki ay kullandım sadece. Reglimi baya düzene soktu ama ben ilaç kullanmak istemediğim için kendim bıraktım. İnanın bilmiyorum. Net bilmediğim konu hakkında konuşmak istemem. İnternette yazıyor içerikleri isterseniz bir bakın .Çok teşekkür ederim Pikassosu kaç ay kullandınız ? Ve bu pikassos tam olarak ne işe yarıyor doktorum beni bilgilendirmedi
- 23 Ocak 2020
- 293
- 246
- 53
merhaba içinde inositol var , polikistik overde yumurtlama kalitesin arttırdığı kanıtlanmış bir b vitamini. aynı zamanda başka vitaminler ve folik asit de var içinde.Çok teşekkür ederim Pikassosu kaç ay kullandınız ? Ve bu pikassos tam olarak ne işe yarıyor doktorum beni bilgilendirmedi
inositolü uzun süredir kullanıyorum, regl düzeninde büyük etkisi var.
Cevapladığınız için teşekkür ederim. Ben doğum kontrol hapını kullanmayı geçen ay bıraktım ve doktor onu bıraktıktan sonra pikassos adlı ilacı verdi kullandım ve şuan adet gecikmesi yaşıyorum 1 haftadır. Korunmalı şekilde ilişkim oldu ama sadece 1 gün ve kısa sürdü. Bu gecikme başka neden olabilir ki? Pikassos regl düzeninde etkiliyse bende neden böyle oldu o zaman. İdrar testi yapmadım çünkü hemen belli olmaz diye. 2 gün sonraya doktor randevum var ama içim içimi yiyormerhaba içinde inositol var , polikistik overde yumurtlama kalitesin arttırdığı kanıtlanmış bir b vitamini. aynı zamanda başka vitaminler ve folik asit de var içinde.
inositolü uzun süredir kullanıyorum, regl düzeninde büyük etkisi var.
- 23 Ocak 2020
- 293
- 246
- 53
İlacı bittikten sonraki ilk regliniz mi olacak? Öyleyse gecikme normal. Pikassosun regl geciktirmesi pek mümkün değilCevapladığınız için teşekkür ederim. Ben doğum kontrol hapını kullanmayı geçen ay bıraktım ve doktor onu bıraktıktan sonra pikassos adlı ilacı verdi kullandım ve şuan adet gecikmesi yaşıyorum 1 haftadır. Korunmalı şekilde ilişkim oldu ama sadece 1 gün ve kısa sürdü. Bu gecikme başka neden olabilir ki? Pikassos regl düzeninde etkiliyse bende neden böyle oldu o zaman. İdrar testi yapmadım çünkü hemen belli olmaz diye. 2 gün sonraya doktor randevum var ama içim içimi yiyor
- 7 Şubat 2024
- 414
- 115
- 18
İki kutu yani iki ay kullandım sadece. Reglimi baya düzene soktu ama ben ilaç kullanmak istemediğim için kendim bıraktım. İnanın bilmiyorum. Net bilmediğim konu hakkında konuşmak istemem. İnternette yazıyor içerikleri isterseniz bir bakın .
Ben de pilikistiğim.8 yıl doğum kontrol hapı kullandım. Doktorum aynı sizinki gibi bebek düşündüğümüz için pikassos tablete başlattı. İki ay kullandım. Takviye olduğunu söylediler. Bilmiyorum etkisi var mı ama bıraktıktan bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim.Ayrıca her doğum kontrol hapını bıraktığımda adet döngüm inanılmaz bozulur. Gönlünüzce olsun
- 7 Şubat 2024
- 414
- 115
- 18
- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Günde 3 adet hepsini tam saatinde alman çok önemli demişti doktorum. Saati saatine aksatmadan almıştımMerhaba benim adetim düzenli olur ama bugun doktora gittim yumurtalarımın tembel oldugundan bahsetti doktor ve pıkassosu verdi gebe kalmak istiyorum siz nasıl kullandınz arkasında günde 3 adet yazıyor ama eczacım sabah tok yazmış üzerine