Doğum kontrol hanımlar bakarmisiniz 🥹

greenseaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
13
1
24
Yeni üye oldum da kızlar 🥹ben doktor tavsiyesiyle korunmak için doğum kontrol hapına başladım (Yasmin) kullanan varsa eğer sorum olcakti dün bitti 7 günlük araya girdim bu 7 günlük arada ne zaman regl olunuyor ve 7 günlük arada regl olmadan daha kanamam yokken ilişkiye girsem sorun olurmu 7 günlük arada koruyuculuğu devam edermi (21 tableti aynı saatte eksiksiz aldım)

Son düzenleme:
Evet koruyuculuğu devam eder. Kutu bittikten 1 gün sonra da regl başlayabilir 3 gün sonrada ya da 7. Günden sonrada yani bende öyle olmuştu☺️

Rica ederim 🥰 bende Yasmin kullanmistim hiç bı yan etkisi olmadı kullanırken çok memnumdum ama bıraktık sonra adet gecikmesi yaşadım
Teşekkürler ♥️ ben 6-7 ay kullanmayı düşünüyorum inşallah bı sürprizler karşılaşmam daha istemiyorum çünkü üniversitem var son senem..yani çok kişi yok öyle birkaç kişi kullanırken hamile kalmış da ben de ek bir yöntem kullanamıyorum alerjim oluyor Felan hoşuma gitmiyor doğum kontrol hapı kullanayım dedim siz nekadar süre kullanmıştiniz birde bıraktıktan sonra gebelik oluştumu? sizide çok sıktım kusura bakmayın🥹

Teşekkürler ♥️ ben 6-7 ay kullanmayı düşünüyorum inşallah bı sürprizler karşılaşmam daha istemiyorum çünkü üniversitem var son senem..yani çok kişi yok öyle birkaç kişi kullanırken hamile kalmış da ben de ek bir yöntem kullanamıyorum alerjim oluyor Felan hoşuma gitmiyor doğum kontrol hapı kullanayım dedim siz nekadar süre kullanmıştiniz birde bıraktıktan sonra gebelik oluştumu? sizide çok sıktım kusura bakmayın🥹
5/6 aya yakın kullandım bende başka bı yöntem kullanmadım ve gebelik plandigim için bıraktım zaten hemen kalırım sandım ama 8 ay bı sürecimiz oldu şu an çok şükür 10 haftalık gebeyim.🌸☺️

5/6 aya yakın kullandım bende başka bı yöntem kullanmadım ve gebelik plandigim için bıraktım zaten hemen kalırım sandım ama 8 ay bı sürecimiz oldu şu an çok şükür 10 haftalık gebeyim.🌸☺️
Yaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minnoşu. sağlıklı mutlu huzurlu ömürler diliyorum Allah razı olsun cevapladigin için ♥️🥰🥰

X