N nursema62 Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2024 2 0 25 24 Eylül 2024 Konu Sahibi nursema62 #1 merhaba yeni evliyim ilk ilişkimiz olacak doğum kontrol habini önceden kullanmadım bugun ilişki öncesi kullansam etkili olur demi?
merhaba yeni evliyim ilk ilişkimiz olacak doğum kontrol habini önceden kullanmadım bugun ilişki öncesi kullansam etkili olur demi?
N Nive8 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2019 1.347 3.253 43 24 Eylül 2024 Konu Sahibi nursema62 #2 nursema62 .!.: merhaba yeni evliyim ilk ilişkimiz olacak doğum kontrol habini önceden kullanmadım bugun ilişki öncesi kullansam etkili olur demi? Genişletmek için tıkla... Doğum kontrol hapına en az 1 ay önceden başlamanız gerekirdi. Doktor anlatmadı mı doğum kontrol hapınız yazarken ?
nursema62 .!.: merhaba yeni evliyim ilk ilişkimiz olacak doğum kontrol habini önceden kullanmadım bugun ilişki öncesi kullansam etkili olur demi? Genişletmek için tıkla... Doğum kontrol hapına en az 1 ay önceden başlamanız gerekirdi. Doktor anlatmadı mı doğum kontrol hapınız yazarken ?
M mahmut abi Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2024 933 975 48 25 Eylül 2024 Konu Sahibi nursema62 #3 nursema62 .!.: merhaba yeni evliyim ilk ilişkimiz olacak doğum kontrol habini önceden kullanmadım bugun ilişki öncesi kullansam etkili olur demi? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Bir ay önce başlamanız gerekiyor.
nursema62 .!.: merhaba yeni evliyim ilk ilişkimiz olacak doğum kontrol habini önceden kullanmadım bugun ilişki öncesi kullansam etkili olur demi? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Bir ay önce başlamanız gerekiyor.
WOMAN Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 14.296 64.088 25 Eylül 2024 Konu Sahibi nursema62 #4 nursema62 .!.: merhaba yeni evliyim ilk ilişkimiz olacak doğum kontrol habini önceden kullanmadım bugun ilişki öncesi kullansam etkili olur demi? Genişletmek için tıkla... Olmaz tabi ki
nursema62 .!.: merhaba yeni evliyim ilk ilişkimiz olacak doğum kontrol habini önceden kullanmadım bugun ilişki öncesi kullansam etkili olur demi? Genişletmek için tıkla... Olmaz tabi ki
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 24.249 88.188 25 Eylül 2024 Konu Sahibi nursema62 #5 Adetin ilk günü başlamanız lazım, onu da garanti olsun diye genelde evlenmeden 1 ay önce başlatıyor doktorlar. İlişkiden önce içeceğiniz hap işe yaramaz.
Adetin ilk günü başlamanız lazım, onu da garanti olsun diye genelde evlenmeden 1 ay önce başlatıyor doktorlar. İlişkiden önce içeceğiniz hap işe yaramaz.