Doğum kontrol Diane-35

Sudeonn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
8
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar ,
1 hafta önce kadın doğum uzmanına gittim.Şikayetim yüzümün sadece çene ve ağız bölgesinde kist şeklinde sivilceler çıkmasıydı.Yok denecek kadar ağrılı adet dönemleri geçiririm ancak 21-28 gün arası olurum hep.Doktor muayenesinde yumurtalıklarımın polikistik yapıda olduğunu söyledi ancak zayıf olduğum için henüz polikistik over kendini belli etmiyormuş.Hormon testi yapıldı ve FSH seviyem normalin ustunde cikti.Yine de rahatsızlığımın tedavi gerektirecek düzeyde olmadığını söyledi.Ama sivilcelerinden çok rahatsızsan diane-35 i kullan 3 ay boyunca adetin ilk günü başla,hiç bir zararı olmaz dedi.Okuduklarıma göre bu dönemde çoğu kişi cildinin bebek gibi olduğunu söylemiş ama bıraktıktan sonra da bu etki devam eder mi ya da eskisinden daha kötü sivilcelenir miyim ??? Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirimm :)

Canım benim bence Dianeye hiç başlama sorun sadece sivilce ise cildiye ye çık derim Diane benim adet dönemimi kabusa çevirdi...

Ben 2 yıl kullandım , bıraktım. Sivilceler çıkıyor şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…