Doğum Kontorol hapı ve geciktirici

emine20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
53
1
86
Denizli
arkadaşlar bir sorum var benim 23 ünde düğünümü var doğum kontorl hağı kullanmam lazım ama adetim gelip kullandığımda düğün haftası hasta olacam .acaba geciktirici kullanıp daha sonra doğum kontorl hapı kullansam olurmu bu yardım ederseniz sevinirim bu olayı düzene katmam lazım:(:(:

normalde adetin ilk günü başlanıyo sanırım doğum kontrol hapına.bende burda bazı arkadaşlara sormuştum.bana düğün günün de bi aksilik olmaması için adetin 1. günü deil de 5. günü iç diye tavsiye ettiler.biişi daha önerdiler.doğum kontrol hapı bitince 7 gün ara veriliyo ya o arayı bir kereye mahsus verme dediler.o zaman 1 ay adet görmemiş olurmuşum.bu arada sana dr hangi hapı verdi.

canım bende buna benzer bi baslık açmıştım ama kimseden ses gelmedi doğum kontrol hapına ilk kez baslayacaksan ilk gün içmelisin..ilacı 21 içiyorsun ben 4. adet oluyorum kutu bittikten sonra

bi doktora danıştım bi kaç adetini sekrimek için adetten 4 5 gün önce geciktiriciye baslagünde 3 tane işin bittikten sonra adetinin 5. günü tekrar doğum kontrol hapına basla... dedi

umarım seni bilgilendirdim...

arkadaşlar adeti geciktirmek için doğum kontrol hapı kullananlar özellikle; yan etkileri oldu mu şişkinlik,sinir yani öncesinde yaşadığımız problemler aynen devam etti mi ?

arkadaşlar bir sorum var benim 23 ünde düğünümü var doğum kontorl hağı kullanmam lazım ama adetim gelip kullandığımda düğün haftası hasta olacam .acaba geciktirici kullanıp daha sonra doğum kontorl hapı kullansam olurmu bu yardım ederseniz sevinirim bu olayı düzene katmam lazım:(:(:

cnm sen bu konuyu nasıl cozdun aynı dert bendede var

Kızlar doğum kontrol hapını bırakmayıp 2.kutu hapa geçerseniz adet olmazsınız ayrıca geciktirici kullanmanıza gerek yok.En fazla 2.kutu kadar uzatabilirsiniz.Ben de öyle yapmıştım düğünün ertesi gün adet olacaktım.1. kutu bitince ara vermeden 2. kutuya geçtim.2hafta daha kullandım balayında.Sonra bıraktım 3gün sonra falan adet oldum.dr.a sormuştum ben hiç de bir yan etkisi yok.adet geciktirici çok da sağlıklı değil...

:uhm:
Kızlar doğum kontrol hapını bırakmayıp 2.kutu hapa geçerseniz adet olmazsınız ayrıca geciktirici kullanmanıza gerek yok.En fazla 2.kutu kadar uzatabilirsiniz.Ben de öyle yapmıştım düğünün ertesi gün adet olacaktım.1. kutu bitince ara vermeden 2. kutuya geçtim.2hafta daha kullandım balayında.Sonra bıraktım 3gün sonra falan adet oldum.dr.a sormuştum ben hiç de bir yan etkisi yok.adet geciktirici çok da sağlıklı değil...

evet ama ilaç adetın ılk gunu kullanılacagı ıcın ben ilk adetımı dugun gunu oluyorum nasıl olmamayı saglıycam

Back