doğum kont hapı

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
248
arkadaşlar nisan ayından itibaren qlarista doğ. kont. hapını kullanıyorum henüz 3 bucuk aydır evliyim çoçuk düşünmüyoruz hiç değilse 1 yıl kadar fakat cevremde cocuk yapmaya calışıp da cocuğu olmayan 6 kişi tanıyorum bu da beni korkutuyo acaba bi problem olurmu zarar verirmi ilaç bıraksammı acaba

ben 2,5 yıl kullandım doğum kontrol hapı. 2012 aralık sonunda bıraktım. hala adetım bı duzene gıremedı. haptan once duzenlıydı. hazırandan beri bebek ıstıyoruz.hala sonuc negatif. gercı 5 ay oldu moralımı bozmamaya calısıyorum ama bır daha asla ama asla d. kontrol hapı kullanmam. bu benm kendı kanaatim. baska korunma yolları da var.

bırakmaya karar verdim biraz cekine cekine ama :)) canım benim allah hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsin sana ve isteyen herkese....

bırakmaya karar verdim biraz cekine cekine ama :)) canım benim allah hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsin sana ve isteyen herkese....

amin çok saol iyi dilekler insana o kadar iyi geliyor ki. ama bence korkma hapı bırakmaktan. bende kesinlikle istemiyordum bebek (doğum fobim vardı) hapı bırakmayı uzuuuun zaman düşünmedim bile. baktım şimdi gördüm ki o kadar kolay hamile kalamıyorum yada (acıkcası bana öyle gelıyor) hap tum duzenımı bozdu. baska yollarla korunursunuz. ayrıca 3 sene ertelediğime de cok pişmanım. bebek dünyanın en guzel seyi. tabii herkesin tercihi ve uygun zamanı. yanı kısacası arkadasım hap beni korkuttu.

Bence de bırakmakla iyi karar vermişsin çünkü çevremde kullanıp pişman olan oldukça fazla.

Bence erteleme tatlım ben 28 yaşında evlendim 1,5 - 2 sene düşünmüyorum dedim. Derken hamile kaldım ve bebeğimin kalp atışları olmadığından aldılar üzerinden 1 yıl geçti ve ben kilo vermeye çalışıyorum ki hamile kalabileyim :S
Hayatı ertelemeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…