Doğum koçu ve kadın hastalıkları hemşiresi

Masalprensesi07

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
65
28
29
merhaba hanımlar. Öncelikle belki beni tanıyanlarınız vardır. Sizlerin sorularına cevap vermeye elimden geldiğince uğraşıyorum. İlk yazımı yazdığımda doğum koçu sertifikam yoktu ama çok şükür onu da 9 eylül üniversitesinden aldım. Bazı sorularınıza hemen cevap veriyorum bazılarına cevap veremiyorum yoğunluktan. Biz de bir ekip kurduk dığum koçu olarak ve instagram sayfası açtık hem yararlı bilgiler paylaşıyoruz hem de sizlerin sorularına cevap yazıyoruz. Sizden hem destek istiyorum hem de aklınızdaki sorulara çözüm olmak. İntangram arama butonuna .... yazarak bizi bulabilir takip edebilirsiniz. Hepinizi öpüyorum ve merakla bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar benim adetim 15 gun gecikti 10. Gun gecikmesinde test yaptim negatif cikti fakat 3 gundur kahverengi akinti geliyor hamile olabilr miyim sizce?

Başarılarınızın devamını dilerim. İlk bebeğini bekleyen bir anne olarak sizi takip etmeli ve eksiklerimi tamamlamam gerek :)

Kahverengi akinti ne anlama geliyor biliyor musun adetim 15 gun gecikti
Canım böyle bir soruya sadece gebelik testi veya doktor cevap verebilir hamilelik belirtisi olarak her vücut farklı reaksiyon gösterebilir çünkü test yaptığında bir şey çıkmadıysa akıntın için doktora gözükmende fayda var.

Tesekkurler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…