• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kilolarını nasıl verdiniz?zumba dansını yapan varmı?

melexgxim_benim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
24
0
86
Ankara
sezaryanla 8 ay önce 2. doğumumu yaptım.öncesinde 36-34 beden olan ben 42 lerde geziyorum bir fikir verin.ama emziriyorum azıcık yememden kessem sütüm kesilecek gibi oluyor..55 kilo ile hamile kaldım 67 de doğum yaptım.çok kilo almadım ama aynene kaldı gibi.şu an 64 kiloyum...eski halime dönmek istiyorum...beim gibi olan anneler neler yaptınız tecrübelerinizi paylaşın lütfen..
:18:

yemeyi kestiğinde dediğin gibi sütün randımanı düşer.. ama yediğin şeyleri seçebilir,ölçüleyebilirsin..
gerekirse uzman desteği alıp, senin durumuna uygun(emziren anne olduğun için) bir liste hazırlatabilirsin..
ama sadece emzirmek bile müthiş efor sarfettiriyor..
ben senin tam 2 katın kadarını almıştım doğumda:34: emzirmekten başka yaptığım hiçbişey olmadı, ama kilolar gitti.(göbek için mekik çalıştım sadece)
1 yılda ancak toparlanılıyor, kendine zaman tanı..eski formuna kavuşacaksındır.. :34:

galiba dedğin gibi olacak..biraz zaman :)) ama göbek konusunda haklısın mekik çekmeyince pek düzelmiyor doğrusu,çevremden biliyorum..
haa birde zumba demiştim.klasik spor hareketlerini yapmaktan sıkılanlar için çok çok eğlenceli..google da AYŞEGÜL DEMİRSOY diye arayınca ilgili videolar çıkıyor.sporcu bir bayan.müthiş efor harcıyorsunuz hem de çok zevkli..deneyin derim :)) :8:

9 ay önce doğum yaptım 82 kiloyum ne yapacağımı bilmiyom emzirerek daha rahat kilo verilir diyiliyo ne yapmam lazım :( diyetisyene gittim bebeğimi emziriyom diye hiç bişey önermedi emzirme döneminiz bitsin sonra gelin söledi:(emzirirken kilo vereniniz varmı ?:((((yazınnnnn ltfnnnnn

Ben pilates yapıyordum hamile kalmadan önce çok kilo verdirdi gene zayıflamak istesem pilates yaparım.ben de 16 kilo aldım hamilelikte .Kızım kucak delisiydi .İki dk durmadığı için yattığı yerde pilates yapamıyordum fırsat bulamadığımdan bi de uykusuz bi bebek .Kızım 17 aylık şimdi.Bir yaşına gelmeden tüm kiloları hiç spor yapmadan lök lök yiyerek verdim ben.Hele yüremeye başladığında artık full spor günün her saati :52:

Ben pilates yapıyordum hamile kalmadan önce çok kilo verdirdi gene zayıflamak istesem pilates yaparım.ben de 16 kilo aldım hamilelikte .Kızım kucak delisiydi .İki dk durmadığı için yattığı yerde pilates yapamıyordum fırsat bulamadığımdan bi de uykusuz bi bebek .Kızım 17 aylık şimdi.Bir yaşına gelmeden tüm kiloları hiç spor yapmadan lök lök yiyerek verdim ben.Hele yüremeye başladığında artık full spor günün her saati :52:

ya ben şöyle bi şey duydum spor yapınca yorgunluk asiti dediğimiz laktik asit süte geçiyomuş bebek de sütü emmek istemiyomuş böyle bişey olabilir mi ben kasımda doğum yapıcam ve önümüzdeki yaza kadar atmak istiyodum kiloları böyle bi şey varsa emzirme bitene kadar spor da yok o zaman

bendede aynı sorun var hamileyken sadece 9 kilo aldım 60 tan 69 a çıktım doğumdan sonra 65 oldum ben aynı ben kol bacak popo aynı incecik ama önde kocaman sarkık bi göbek böylesini hayatımda görmedim nasıl gider bilmiyorum mekikle falan gitmez bu asla kocaman yaa inanılmaz :(

fazlalığım çok yok ama göbeğim var sanki fazlalıklarım orada toplanmış nasıl kilo verebilirim ya eski halime dönmek istiyorum markete gittim oradaki çalışan bayan abla doğum yakınmı dedi şok oldum demekki uzaktan göbeğim çok duruyr ne kadar kendimi kandırsamda demekki var üff

Back