- 23 Aralık 2024
- 121
- 35
- 13
- 26
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Şimdiden 17 kilo aldım doğuma 25i bulacak herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum ama aldım işteÇok kilo almak bebeğin gelişimine bir şey katmıyor hatta daha tehlikeli. Bebeğin beslenmesine faydalı yiyecekler yiyip sağlıklı beslenerek süreci tamamlayabilirsiniz bunun için hamilelik diyetisyenleri var onlarla çalışabilirsiniz. Bebeğinizi besleyip büyütürken kendiniz kilo almazsınız
En iyisi bir dahaki gebeliğe kesinlikle zayıf başlamam lazım9. Aydaydım inanmıyorlardı daha 3-4 aylık sanıyorlardı oğlumda 3,5 kilo doğdu dogumhaneden çıktığımda alt karnım bile yok denecek kadar azdı yırtıgımda yok mis gibi :)
Bundna sonra ki süreç için dedim 25 kilo olacak kesin diyorsunuz ya arada 8 kilo var bunu almak zorunda değilsiniz daha konforlu tamamlarsınız kalan süreciBiliyorum ama aldım işte
Bol bol su için ekmeye fazla yuklenmeyınEn iyisi bir dahaki gebeliğe kesinlikle zayıf başlamam lazım
Tek amacım o 78le hamile kaldım 6 haftadır kilomu koruyorum son 12 13 haftada kilo almazsam iyi bu işBundna sonra ki süreç için dedim 25 kilo olacak kesin diyorsunuz ya arada 8 kilo var bunu almak zorunda değilsiniz daha konforlu tamamlarsınız kalan süreci
Ya şöyle ben zaten gebelikten önceki yıl 8 kilo almıştım 78le hamile kaldım birden 2 ayda 85e çıktım şuna hala koruyorum 87 olmuşum ama o bile çok o kadar zorlanıyorum kiEğer emzirebilirseniz kilolar hızlı gidiyorsa ben 20 kilo kadar almışımdır ama 6. ayda doğum kilolarını vermiştim bebeğim çok emen bir bebekti sütüm de yağlıydı sanırım iyi kilo verebiliyordum ama önceden aldığım 10 kilo hala benimle :) yani sizin vücut yapınıza bağlı hamileyken kilo almak çok da kötü bir şey değil vücudu emzirme dönemine hazırlıyor emzirme için vücudun yağa da ihtiyacı var
Ben de sizin gibiydim hamile kalmadan önce normalimden 10 kilo kadar almıştım üzerine hamile kalınca 1.58 boyla 85leri filan gördüm çok sıkıntı ediyordum ama o şekilde oldu tanii diğer alınanlar için efor gerekiyor ama hamilelik kiloları gidiyor genelde belki az biraz kalır yapınıza bağlıYa şöyle ben zaten gebelikten önceki yıl 8 kilo almıştım 78le hamile kaldım birden 2 ayda 85e çıktım şuna hala koruyorum 87 olmuşum ama o bile çok o kadar zorlanıyorum ki
Bende doğurmadan kiloları takıyorum :) normal istiyorum normal olursa 1 hafta sonra hemen diyete başlıyım diyorum ama bakalımBen de sizin gibiydim hamile kalmadan önce normalimden 10 kilo kadar almıştım üzerine hamile kalınca 1.58 boyla 85leri filan gördüm çok sıkıntı ediyordum ama o şekilde oldu tanii diğer alınanlar için efor gerekiyor ama hamilelik kiloları gidiyor genelde belki az biraz kalır yapınıza bağlı
Kaç haftalıksın. Üzülme ben de 30 kg aldım. Ama verecegıme inanıyorum doğumdan sonra.Şimdiden 17 kilo aldım doğuma 25i bulacak herhalde
Kaç haftalıksın. Üzülme ben de 30 kg aldım. Ama verecegıme inanıyorum doğumdan sonra.
Benim 5 haftam kaldı. İlk bebegımde. De kılo aldım ama 6 aylıjken bebek hepsını verdım üstüne 7 kg de oncekı kılomdan gıttıBende doğurmadan kiloları takıyorum :) normal istiyorum normal olursa 1 hafta sonra hemen diyete başlıyım diyorum ama bakalım
Kaç yıl var aralarındaBenim 5 haftam kaldı. İlk bebegımde. De kılo aldım ama 6 aylıjken bebek hepsını verdım üstüne 7 kg de oncekı kılomdan gıttı
Diyetisyenle ilerle çok almissinŞimdiden 17 kilo aldım doğuma 25i bulacak herhalde
Öyle yapıcam doğumdan sonra hemen başlamayı düşünüyorumDiyetisyenle ilerle çok almissin
Kaç hafta var doğumuna ?Öyle yapıcam doğumdan sonra hemen başlamayı düşünüyorum
Biri 1.5 yasında biride 33 haftalık. Kılomu verdım hamile kaldım yanlıslıkla . Bu arada c ok anne böyle kılo alıyor. Sonra hemen zayıflıyorlarKaç yıl var aralarında
Bende kilolarımı verip ikinci hamileliği düşünüyorum ama nasip bence yaş farkını çok tutmamakla en iyisini yapmışsınız :)Biri 1.5 yasında biride 33 haftalık. Kılomu verdım hamile kaldım yanlıslıkla . Bu arada c ok anne böyle kılo alıyor. Sonra hemen zayıflıyorlar