Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum kilolarımı verdim
- Konu Sahibi poffala
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2012
- 1.122
- 165
- 73
Evet canım emziriyorum halen, bebeğim 1 yaşında.
Kilolar çok canımı sıkıyordu, bebeğim de 5 aylık olmuştu. Yavaştan dikkat etmeye başladım ama aç kalmamaya, 7-8 öğün beslenmeye gayret ettim. Sütümün azalmadığını görüp devam ettim.
Sabahları mutlaka yumurta yedim. Ama yağsız.Tam yağlı peynir,3-4 zeytin 1 dilim ekmek ve bol yeşillikle kahv ettim
Ara öğünlerimde badem, ceviz, taze ve kuru meyve, hurma, süt, ayran ve kefir yedim. Abartmadan 1 çay br süt, 1 hurma, 6 badem gibi ufak ufak porsiyonlar
Ana öğünlerimde pek makarna pilav yemedim 1 ya da doymazsam 1.5 dilim ekmekle etli/ etsiz sebze, kuru baklagil, tavuklu ve balıklı porsiyonlar hazırladım. 5-6 kaşık boyutunu geçirmedim. Çoğu Zaman çorbam da oldu. Asla yağsız kuru tatsız yemekler yemedim
Sadece düğün bayram tatillerde bozdum hiç bozmadım değil. Canım çok çektiğinde sütlaç Kazandibi vs yedim
Sonrasında da alıştım zaten tatlısızlığa.
Bir de her yemeğin yanına yoğurt veya cacık yedim
Sıcak günlerde yemek yerine tavuklu ton balıklı salatalar yedim.
İnşallah her isteyen verebilir inanın çok yemek psikolojik bir durum. insan midesi 2 güne alışıyor bile..
Kilolar çok canımı sıkıyordu, bebeğim de 5 aylık olmuştu. Yavaştan dikkat etmeye başladım ama aç kalmamaya, 7-8 öğün beslenmeye gayret ettim. Sütümün azalmadığını görüp devam ettim.
Sabahları mutlaka yumurta yedim. Ama yağsız.Tam yağlı peynir,3-4 zeytin 1 dilim ekmek ve bol yeşillikle kahv ettim
Ara öğünlerimde badem, ceviz, taze ve kuru meyve, hurma, süt, ayran ve kefir yedim. Abartmadan 1 çay br süt, 1 hurma, 6 badem gibi ufak ufak porsiyonlar
Ana öğünlerimde pek makarna pilav yemedim 1 ya da doymazsam 1.5 dilim ekmekle etli/ etsiz sebze, kuru baklagil, tavuklu ve balıklı porsiyonlar hazırladım. 5-6 kaşık boyutunu geçirmedim. Çoğu Zaman çorbam da oldu. Asla yağsız kuru tatsız yemekler yemedim
Sadece düğün bayram tatillerde bozdum hiç bozmadım değil. Canım çok çektiğinde sütlaç Kazandibi vs yedim
İnşallah her isteyen verebilir inanın çok yemek psikolojik bir durum. insan midesi 2 güne alışıyor bile..
- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
- 88
Evet canım emziriyorum halen, bebeğim 1 yaşında.
ne güzel devam etmek allah bize de nasip etsin inş. spor da yaptınız mı?
- 25 Temmuz 2012
- 1.122
- 165
- 73
Çok güzel olmussunuz masallah yaa nası mutlu oluyorum kılolarından kurtulanları görünce.Ben de 85 kıloyla basladım 1 ayda bes kılo verdım ama 80 da takılı kaldım ara ara kılo vermenızın durduğu oldu mu bu sefer pes etmemem lazım ben de sızın gibi 70 lı kıloları bır görsemm
Şöyle ki, bunu zamana yaymak sıkılmamak ve tatil, düğün gibi bahanelerle nefsini körelterek gitmek gerekir bence. Yani acele etme ama bırakma da..
85-86 gibi başladım 15 mayıs gibi
21.06 80.2
11.07 78
05.08 77.1
08.09 75.3
09.10 73.8
07.11 72.5
Bu şekilde verdim
- 25 Temmuz 2012
- 1.122
- 165
- 73