Doğum karmaşası..

Ben bir normal,iki sezaryen Doğum yapmış biri olarak sezaryenden daha çok memnunum,bütün doğumlarımda çabuk toparladım,kendi işimi kendim gördüm ama sadece bebeğimin ve kendi ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar,ev işleri yemek için yardımcı aldım,annem kaldı yanımda 15gün sonra yavaş yavaş normal hayatıma döndüm ama herkesin bünyesi farklı,bu süreci çok ağır geçirenler var.başka bi hastaya bakacak kadar iyi olacağınızı düşünmüyorum okadar kolay değil.ayrıca normal doğumdada kesilme ihtimaliniz var maalesef.

Ameliyattan sonraki ağrıyı tarif edek olursak karın ağırlıklı spor yaparsınız ertesi gün ağrı olur ya gülerken bile zorlanırsınız öyle bi ağrı,ama iş yaptığınızda dikiş yerinizde kesik acısı oluyor bi 15 gün.belki daha iyi empati yapabilirsiniz diye yazdım İnşaAllah yardımcı olur

Bir arkadaşım sezaryenden sonra çocuğunu taşıyamadığını söyledi, dışarıda kucağında ya da kanguruda taşıyamadığını(çocuk3 aylıkken). O doğru mudur peki, kişisel bişey mi yoksa genel olan bişey mi? Çok teşekkür ederim annem için dilekleriniz için

Amin inşallah teşekkür ederim sizin de hiç açılma, sancı ve kanala inme yokken birden mi oldu? Çok heyecanlanıyorum doğum anını düşündükçe

Ömür boyu sızlayan, ağrıyan bir yer o kesik dediler bana hep, o sanırım çok panikletti beni

Amiinn inşallah çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Amin inşallah teşekkür ederim sizin de hiç açılma, sancı ve kanala inme yokken birden mi oldu? Çok heyecanlanıyorum doğum anını düşündükçe
aynen hiç açılma yoktu bi gün önce doktora gittiğimizde. ertesi sabah once su geldi sonra sanci başladı. gittik açılma var dedi doktorum ancak saatlerce beklememize rağmen bebek kanala inmedi, kordon kafasının üst tarafında dolanmış meğerse oyuzden inememiş. bana doktorum pilates topu üzerinde sekiz çiz demişti oturarak, normal doğum için faydalı demişti onu yapmıştım son birkaç hafta. bir de kendim araştırmıştım doğumun gecikmemesi için ahududu çayı almıştım aktardan. sanırım bunların faydası oldu doğum gecikmeden geldi.
sezaryen hiç zor bir operasyon değil, daha önce 2 kez hemoroid ameliyatı ve bir kez menisküs ameliyatı geçirmiş biri olarak, onların yanında çerez bence. kafanızda büyütmeyin ve şehir efsanelerine kulaklarınızı tıkayın herkesin hikayesi farklı. iyi düşünün iyi olsun. dikişleri korumak için ilk 6 hafta dikkatli olun ağır kaldirmayın yeter

Sezaryende korkulacak bi şey yok 3-4 gün içinde toparliyorsunuz ama bi hastaya kesinlikle bakamazsiniz. Çünkü bebek olacak bir de belki günlerce uykusuz kalacaksınız bunları yaşamadan bilemezsiniz şimdi. Size bakacak ekstra biri lazım kesinlikle

Ömür boyu sızlayan, ağrıyan bir yer o kesik dediler bana hep, o sanırım çok panikletti beni
Hayır canım ben öyle bir ağrı,sızı yaşamıyorum hatta unutuyorum bile ameliyat olduğumu,benim ağrı eşiğim yüksek belki onla alakalıdır

O kişiseldir, arkadaşınıza özeldir, ben bebeğimi gayet güzel taşımıştım, daha 10 günlükken kanguruya koyup dışarı bile çıkmıştım, yalnız dikkat etmek gerekiyor, sezaryen olursanız doktorunuza neleri yapıp neleri yapamayacağınızı sorun, sizin durumunuz özel, annenizin ameliyatı var, yerinizde olsam annenizin ameliyat olacağını ve sizin bakacağınızı söylerdim, en sağlıklı açıklamayı doktorunuz yapacaktır, birde ben doğumdan 1 hafta sonra doktorumun da onaylamasıyla korse takmıştım, olası ters bir harekette doğum yerim zarar görmesin diye, zira bazen yataktan kalkarken dahi dikkat edemediğim oluyordu, korse takın diyemem, bunu yanlış bulan doktorlar da olabiliyor ama bir danışın doktorunuza.

bebeğin zamanı var kontrollu normal doğumu bekleyın .41+9 da geldı kızım bı anda gelıyolar gelceklerı zamanı bılıyorlar.

bebeğin zamanı var kontrollu normal doğumu bekleyın .41+9 da geldı kızım bı anda gelıyolar gelceklerı zamanı bılıyorlar.
Kaç kiloydu acaba bebişinizz doktorum kilo engel olur zaten normal doğuma ondan almalıyız dedi dünkü kontrolümde

Kaç kiloydu acaba bebişinizz doktorum kilo engel olur zaten normal doğuma ondan almalıyız dedi dünkü kontrolümde
özele gttiğimde 6 aylıkken 4 kılo olmuş sezeryana alırım dedı kızdı.devlete gıttım hersey tam tamına dedi.3 kılo 700 gramdı.bılmıyorum 4 kılo doğuranlar var ve ultrsaon yanıltıcı olabılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…