kızlar merhaba. buugn ben çok duygusalım ya ağlayasım gelıyo bebeğime bakıp bakıp. sabah berı ona sarılıp ağlıyorum.
kurban bayramından sonra ıznım bıtyor. ve bebeğimi bırakıp işe başlıcam. sadece akşmaları görucem oda çok kısa bır sure. onu o kadra çok özlerımkı. şimdi bile
bı işyaparken mutfakta felan oda beişiğinde uyurken onu çok özluyorum. işe başlayınca onu 12-13 saat göremıcem nasıl alışcam. çok zor olucak.
en korktuğum şeylerden bırıde onun benden uzaklşamsı. benı unuturmu. annem ve kayınvalıdem 1 er hafta bakıcaklar. onlara alışırda benı unutursa çok uzlurum.![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
kurban bayramından sonra ıznım bıtyor. ve bebeğimi bırakıp işe başlıcam. sadece akşmaları görucem oda çok kısa bır sure. onu o kadra çok özlerımkı. şimdi bile
bı işyaparken mutfakta felan oda beişiğinde uyurken onu çok özluyorum. işe başlayınca onu 12-13 saat göremıcem nasıl alışcam. çok zor olucak.
en korktuğum şeylerden bırıde onun benden uzaklşamsı. benı unuturmu. annem ve kayınvalıdem 1 er hafta bakıcaklar. onlara alışırda benı unutursa çok uzlurum.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)