• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum izni

Yaza denk gelen izinler yanıyor, temmuza kadar bitecek şekilde ayarlayın bence.
Ayrıca 32. haftadan sonra alınan doktor raporları doğum izninden düşüyor. ( ben doğum yaptığımda 32. haftada doğum iznine ayrılabiliyorduk)

Doğum tarihi mayısın ilk haftası görünüyor

biz mi anlayamadık

Mayısın ilk haftası doğum

zaten doğum izniniz yaz tatilinde bitecek

yaz tatili bitimine uzaması söz konusu değil ki

ha derseniz ki "ben 37 ye kadar online okul olursa evden çalışır ücretimi vs alırım ama ya açılırsa diye endişeliyim", bu bir risk

yani her istediğiniz anda o izne ayrılırsınız ama okul idaresi ile aranız bozulabilir, bu sorun değilse döneme başlar, yüz yüze olursa izni başlatırsınız

Ben öğretmen değilim konuya uzağım ama, bu sene yazın telafi yapılırsa izin durumunuz nasıl olur?

biz mi anlayamadık

Mayısın ilk haftası doğum

zaten doğum izniniz yaz tatilinde bitecek

yaz tatili bitimine uzaması söz konusu değil ki

ha derseniz ki "ben 37 ye kadar online okul olursa evden çalışır ücretimi vs alırım ama ya açılırsa diye endişeliyim", bu bir risk

yani her istediğiniz anda o izne ayrılırsınız ama okul idaresi ile aranız bozulabilir, bu sorun değilse döneme başlar, yüz yüze olursa izni başlatırsınız
Yaz tatiline ekleniyor diye düşünmüştüm o yüzden sordum

Dogum sonrasi izniniz yaz tatiline denk geliyor zaten kullanilamaz. 32. Haftadan sonra aldiginiz doktor raporlari da her turlu dogum izninizden kesilecek zaten. Bence 24. Haftada birakma hakkiniz varmis onu kullanin. Saglikli dogumlar simdiden.

Merhabalr. Ben 25. Haftalık hamileyim. Öğretmenim. Pandemi sebebiyle 24ten sonra izne ayrılma hakkimiz var. Ben 37ye kadsr çalışıp 32 37 arası izni sonraya aktarmak istiyorum.. 2. Dönem okullar yüz yüze açılacak gibi görünüyor. Bu durumda riske mi girmiş olurum. Okul çıkışı toplu taşıma kullanıyorum.
Su şekilde yaoan da var 24 32 arası idari izni kullanıp 32 37 arası çalışıp o izni doğum sonrası kullanan. O şekilde yapmam doğru değil cunku 24 32 arası yerime öğretmen bulacaklar sonra ben 32 37 arası baslayacagim demem tuhaf olur..
24 haftadan 32. haftaya kadar covid nedeniyle idari izinli olacaksınız zaten bunu kullanmanız gerekiyor genelge son derece açık. İsterseniz32-37 arası çalışıp 37. haftadan itibaren doğum iznine çıkarsınız. İsterseniz 32. haftadan itibaren doğum izninizi başlatırsınız bu sizin insiyatifinizde ama hala covid geçmemiş ve yasal hakkınız varken idair izinli olmanız gerekn zamanda iş başı yapmayın.
Bende romatizmal tedvai nedeniyle immunsupresif ilaca başladım , kurumuma idair izin için dilekçe vereceğim tedavim bitene kadar idari izin kullanmak için çünkü yan etkileri çok olan bir ilaç ve yasal hakkım varken neden kullanmayayım ki???

24 haftadan 32. haftaya kadar covid nedeniyle idari izinli olacaksınız zaten bunu kullanmanız gerekiyor genelge son derece açık. İsterseniz32-37 arası çalışıp 37. haftadan itibaren doğum iznine çıkarsınız. İsterseniz 32. haftadan itibaren doğum izninizi başlatırsınız bu sizin insiyatifinizde ama hala covid geçmemiş ve yasal hakkınız varken idair izinli olmanız gerekn zamanda iş başı yapmayın.
Bende romatizmal tedvai nedeniyle immunsupresif ilaca başladım , kurumuma idair izin için dilekçe vereceğim tedavim bitene kadar idari izin kullanmak için çünkü yan etkileri çok olan bir ilaç ve yasal hakkım varken neden kullanmayayım ki???
24. Haftada izin için dilekçe yazdığınızda hemen kabul oldu mu ?

Back
X