Dogum izni

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.620
2.537
133
Merhabalr. Ben 25. Haftalık hamileyim. Öğretmenim. Pandemi sebebiyle 24ten sonra izne ayrılma hakkimiz var. Ben 37ye kadsr çalışıp 32 37 arası izni sonraya aktarmak istiyorum.. 2. Dönem okullar yüz yüze açılacak gibi görünüyor. Bu durumda riske mi girmiş olurum. Okul çıkışı toplu taşıma kullanıyorum.
Su şekilde yaoan da var 24 32 arası idari izni kullanıp 32 37 arası çalışıp o izni doğum sonrası kullanan. O şekilde yapmam doğru değil cunku 24 32 arası yerime öğretmen bulacaklar sonra ben 32 37 arası baslayacagim demem tuhaf olur..

İlk zaman gidip son zamanlarınızda izin kullansanız daha rahat olur.ağırlaştığınız dönemi evinizde esnek ve stressiz rahat geçirirsiniz.hayırlı doğumlar diliyorum.

Merhabalr. Ben 25. Haftalık hamileyim. Öğretmenim. Pandemi sebebiyle 24ten sonra izne ayrılma hakkimiz var. Ben 37ye kadsr çalışıp 32 37 arası izni sonraya aktarmak istiyorum.. 2. Dönem okullar yüz yüze açılacak gibi görünüyor. Bu durumda riske mi girmiş olurum. Okul çıkışı toplu taşıma kullanıyorum.
Su şekilde yaoan da var 24 32 arası idari izni kullanıp 32 37 arası çalışıp o izni doğum sonrası kullanan. O şekilde yapmam doğru değil cunku 24 32 arası yerime öğretmen bulacaklar sonra ben 32 37 arası baslayacagim demem tuhaf olur..

Sanirim bu pek uygulanmaya acik degil aslinda cikan kararda yapilabilirligi var ama uygulandimi bilmiyorum
Idare ne diyor?

Toplu taşıma kullanmasaydınız korunarak idare edilir diyecektim
Ama toplu taşımada artık hiç dikkat edilmiyor
Mesafe filan olacağını sanmıyorum
Riske atmayın bence en iyisi
Sonuçta her zaman hamile değil insan

Önce izni çıkıp sonra dönmek planlama olarak da çok sıkıntı olur bence
Onu hiç düşünmeyin bile

Izne ayrılıp geri dönmek mantıklı değil. Ya şimdi ayrilicam ya da 37ye kadar calısıcam benim için 2 seçenek var

Aktarmanız güzel olur tabiki aktarabilirseniz. Hem okulun her gün olacağını düşünmüyorum. 2 gün gitseniz haftada ilk zamanlar sonrası bakalım ne olur belki azalır, belki artar onu zaman gösterecek. Ama 2.dediğiniz zor gibi yani öğretmen bulunacak vs. Peki Aktarmanız gerekiyor mu 32de belki raporlar fln yetecek doğum tarihinizi bilmiyorum tabi ama

Aslında bu durumda 24ten sonra da ayrılabilir ama ayrılmak istemiyor sanırım
Muhtemelen iznini aktarabileceğini düşünüyor ama bu mümkün değil. Ben ilk kızıma hamileyken sömestr dönüşü 1 hafta çalışıp 37de ayrılmıştım. Bu durumda seminerlerde bitmişti iznim. Kendi henüz 25. haftadaymış yani 32de bile ayrılsa dönemi kapatıyor zaten. Bence bir hesaplama hatası var ortada.

Muhtemelen iznini aktarabileceğini düşünüyor ama bu mümkün değil. Ben ilk kızıma hamileyken sömestr dönüşü 1 hafta çalışıp 37de ayrılmıştım. Bu durumda seminerlerde bitmişti iznim. Kendi henüz 25. haftadaymış yani 32de bile ayrılsa dönemi kapatıyor zaten. Bence bir hesaplama hatası var ortada.
Demi seminere denk gelse bi hafta rapor alabilir ne olacak. Bence ayrılması daha mantıklı. Uzaktan eğitimle sıkıntı yokta okul başlarsa zorlanır

Şu an yüzyüze eğitim konusunda herşey belirsiz doğumunuz haziranda yanlış hesaplamadıysam, doğum sonrası izniniz her koşulda yanıyor, bence öğrenciler konusunda vicdan azabınız yoksa yüzyüze eğitim başlıyor dendiği anda idari izin yasal izin ne varsa kullanın yatın evinizde, bu koşullarda azimle çalıştınız diye kimse size madalya takmayacak nasıl olsa

Aktarmanız güzel olur tabiki aktarabilirseniz. Hem okulun her gün olacağını düşünmüyorum. 2 gün gitseniz haftada ilk zamanlar sonrası bakalım ne olur belki azalır, belki artar onu zaman gösterecek. Ama 2.dediğiniz zor gibi yani öğretmen bulunacak vs. Peki Aktarmanız gerekiyor mu 32de belki raporlar fln yetecek doğum tarihinizi bilmiyorum tabi ama
Doğum tarihi mayısın ilk haftası görünüyor

Doğum tarihi mayısın ilk haftası görünüyor
Az önce ben yanlış hesaplamışım kusura bakmayın. Kendi doktorunuzla görüşün izniniz bitince size 2 3 hafta rapor yazabilecekse ya da 2 3 hafta rapor alabilecek bir yer bulabilecekseniz.İzninizi hakkıyla kullanın, aslında seminer göneminde bebekle okula gitseniz de sorun olmazdı toplu taşıma sıkıntısı olmasa

Bende 2 hafta sonra izne ayrılacağım, 24-32 arası idari izni kullanmadım. Mecburi iznimi bekliyorum, doğumdan sonraya iznim kalması için. Toplu taşıma kullanacağım demişsiniz o yüzden biraz sorun olabilir size gidip gelmek ama 32 den sonra 5 hafta için okula dönmekte mantıklı değil. 2. Dönemin başlamasına daha var o zaman ki şartlara göre davranın bence

Hocam doğum sonrası izin zaten yaz tatiline denk gelecek en iyisi 24te idari izine ayrılmak görünüyor..sağlıkla kucağınıza alın..

Back
X