Ne guzel ben ozel sektordeyim ve 1 seneye yakin zaman beni idare edeceklerini hic sanmiyorum 4 ay bile burada sorun yasadigim kisi tarafindan gozune cok geliyor cunku her isim ona kaldi. Ben diyemedim 6 ayda ucretsiz izin kullanmak istiyorum diye cunku kabul etmeyeceklerini dusundum ama bilmedigim birsey var bu ucretiz izin illa 6 aymi olmak zorunda mesela 1 2 ay olabiliyor mu belki 6 ayi kabul etmzler ama 1 2 ay kabul edilebilir en azindan aklimda olsunBen 37. Hafta sonuna kadar çalıştım hem de meslek lisesinde. Doğumum da yaza denk geliyordu ama iyi hissediyordum kendimi. Iyiki de çalışmışım. Ücretli iznim 15 ekimde bitti. Ücretsiz izne ayrıldım iki hafta oldu başlayalı işe. Benim kızım mama ve biberon kabul etmiyor ek gıdayı da zorla yiyor o yüzden ücretsiz izne ayrılmakla çok iyi yapmışım. Haftaya da yaşını dolduruyor :)
Ne guzel ben ozel sektordeyim ve 1 seneye yakin zaman beni idare edeceklerini hic sanmiyorum 4 ay bile burada sorun yasadigim kisi tarafindan gozune cok geliyor cunku her isim ona kaldi. Ben diyemedim 6 ayda ucretsiz izin kullanmak istiyorum diye cunku kabul etmeyeceklerini dusundum ama bilmedigim birsey var bu ucretiz izin illa 6 aymi olmak zorunda mesela 1 2 ay olabiliyor mu belki 6 ayi kabul etmzler ama 1 2 ay kabul edilebilir en azindan aklimda olsunBen 37. Hafta sonuna kadar çalıştım hem de meslek lisesinde. Doğumum da yaza denk geliyordu ama iyi hissediyordum kendimi. Iyiki de çalışmışım. Ücretli iznim 15 ekimde bitti. Ücretsiz izne ayrıldım iki hafta oldu başlayalı işe. Benim kızım mama ve biberon kabul etmiyor ek gıdayı da zorla yiyor o yüzden ücretsiz izne ayrılmakla çok iyi yapmışım. Haftaya da yaşını dolduruyor :)
Bence çalışmak daha iyi çünkü son haftalar zaman geçmiyor. Insan yalnız kalınca daha çok panik oluyor herşeyi kafaya takıyor. Sağlığınız elverirse çalışın bence. Allah bir avazda kurtarsın inşallah:)Ne guzel ben ozel sektordeyim ve 1 seneye yakin zaman beni idare edeceklerini hic sanmiyorum 4 ay bile burada sorun yasadigim kisi tarafindan gozune cok geliyor cunku her isim ona kaldi. Ben diyemedim 6 ayda ucretsiz izin kullanmak istiyorum diye cunku kabul etmeyeceklerini dusundum ama bilmedigim birsey var bu ucretiz izin illa 6 aymi olmak zorunda mesela 1 2 ay olabiliyor mu belki 6 ayi kabul etmzler ama 1 2 ay kabul edilebilir en azindan aklimda olsun
Ben 7,5 saatten 1 dk fazla calismiyorum. Su an 8-17 calisiyorum 90 dk da molam var. Yarim gun ve hafta tatilimle birlikte haftalik calisma sinirimi da asmiyorum o yuzden 37. Haftaya kadar zorlicam. Tek sikinti ulasim araba olsada 30 dk suruyor nerdeyse ve bu bira yoruyor cunku antalya cok sicakçalışan anneler sabah kaç akşam kaç çalışıyorsunuz
Cok tesekkur ederim insallah oyle olur dogumdan tirsiyorum birazBence çalışmak daha iyi çünkü son haftalar zaman geçmiyor. Insan yalnız kalınca daha çok panik oluyor herşeyi kafaya takıyor. Sağlığınız elverirse çalışın bence. Allah bir avazda kurtarsın inşallah:)
Ben 7,5 saatten 1 dk fazla calismiyorum. Su an 8-17 calisiyorum 90 dk da molam var. Yarim gun ve hafta tatilimle birlikte haftalik calisma sinirimi da asmiyorum o yuzden 37. Haftaya kadar zorlicam. Tek sikinti ulasim araba olsada 30 dk suruyor nerdeyse ve bu bira yoruyor cunku antalya cok sicak
Su an isten ciktim eve geldim mesela ama sicaktan fenalik geldi gelene kadar. Zaten biraz disarda sicakta kalayim carpinti basliyor. Hamilelikte bu hale geldimbnde antalyadayım allah kolaylık versin nem çok fazla
çalışma saatleriniz çok güzel kısacık :)
Selam internetten hesaplandığımızda tahmini Doğum tarihini veriyor ya. Doktor da aynısının çıktısını aldı. Şimdiden o tarihimi baz alacaklar ? Yani ben o tarihten önce mi 2 ay Doğum öncesi izne çıkabilicem? Ben belki batı yanlış hatırlıyorumÇok iyi bir özel hastane değilse araştırma ya da devlet hastanesi tercih edin derim. Çünkü birçok özel hastahanede kuvöz yok. Acil bir durumda donanımlı değiller. Bir de kendinizi çok yormayın, bebek erken doğabilir
Hamilelik kırk hafta sürüyor, doğumdan sekiz hafta önce izne ayrılma hakkı var, isteyen üç hafta kalana kadar çalışabiliyor. Eğer çocuk erken doğarsa izin doğum sonrasına aktarılıyor. Yani toplam on altı hafta hak var. Bebeğin ne zaman doğacağı belli olmaz ama 41 haftadan sonra doğmaz sa sezaryenle doğuma alıyorlar.Selam internetten hesaplandığımızda tahmini Doğum tarihini veriyor ya. Doktor da aynısının çıktısını aldı. Şimdiden o tarihimi baz alacaklar ? Yani ben o tarihten önce mi 2 ay Doğum öncesi izne çıkabilicem? Ben belki batı yanlış hatırlıyorum
yoksa doktor ilerleyen zamanlarda bana tahmini bir Doğum tarihi verecek mi ki olmaz herhalde
2 nci sorum ; internette hesaplanan Doğum tarihi , 9 ay kaç günlük? Ve genelde o tarihe kaç gün kala veya geçe Doğum oluyor?
Çok sağolunHamilelik kırk hafta sürüyor, doğumdan sekiz hafta önce izne ayrılma hakkı var, isteyen üç hafta kalana kadar çalışabiliyor. Eğer çocuk erken doğarsa izin doğum sonrasına aktarılıyor. Yani toplam on altı hafta hak var. Bebeğin ne zaman doğacağı belli olmaz ama 41 haftadan sonra doğmaz sa sezaryenle doğuma alıyorlar.
Bat tarihini yanlış hatırlarsanız doktor bebeğin gelişimine göre doğum tarihi veriyor galiba. Zaten aşağı yukarı yakın oluyor
MerhabaKendinizi iyi hissediyorsanız 37.haftaya kadar çalışmak daha iyi olur, doğum sonrası için. Yazın hamilelik zor oluyor ama biraz sabretmeye çalışın, sonrasında bebeğinizle daha fazla vakit geçirmek daha iyi olacak sizin için.
Sizi çok fazla zorlamayacaksa elbette özel hastanede yapın doğumu, ekstra masraf olmuyor, doğum öncesi anlaşılan fiyat neyse o oluyor esktra bir durum olmadıysa eğer doğum esnasında. O kadarı da olsun doğum için değer bence.
Doğum yapacağınız hastenede yenidoğan bakım ünitesi olmasına dikkat edin muhakkak .