Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
devlet memurlarında doğum izni süresi ile ilgili bilgi verecek varmı? doğumdan sonra doktor ne kadar süre ile rapor verebilir? Daha önce almış olanlar bilgi verebilirmi?
Ayrıca doğum öncesi 8 hafta olan izninin 5 haftasını kullanmazsan (32. haftada doktordan "Çalışabilir" raporu alır ve 37. hafta sonuna kadar işe devam edersin) bu 5 haftayı da doğum sonrasına aktarabilirsin.
evet dinamıs ın dedıgı gıbı ben sonraısnda bebeğim 1 yaşına gelene kadar raporla(heyet) gecırmeyı dusunuyorum ücretsız ızne ayrılamam zaten paraya ıhtıyacın arttıgı bır donem,hıc kusura bakımasınlar devletın vedıgı çocuk parası ne kı aylık 30-40 tl şaka gibi,o yuzden bı akslık olmazsa ben bu şekılde alıcam raporları kuruma gore degısebılır ama almaya çalışın arkadaslar bebeklerınızı ufacıkken nasıl bırakıp gıdersınız
evet yeni anneler için bebişlerini 2 aylık bırakıp işe gitmek çok üzücü özellikle 9 ay boyunca büyük bir heycan ve özlemle gelmesini beklerken daha ona doyamadan işe gitmek çok zor olmalı. Ben doğum öncesi iznimi 32. hafta itibari ile kullandım doğumdan sonra sanırım ücretsiz izin alıcam ama 2 kere 20 günlük rapor kafamı karıştırdı böyle bir yasal hakkımız varmıdır ben özel sektörde çalışıyorum çnk.