doğum izni mücadelesi

guleyguley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
3
0
36
Adıyaman
arakadaşlar doğum sonrası çalışan annelerin en büyük sorunlardan biri bebeğimize kim bakacak?

şu an analık iznini 6 ay yapılmasına ilişkin bi kanun tasarısı mecliste. sesimizi duyurabilirsek kanun çıkar belki

bizde bebişlerimize kendimiz bakabiliriz. aşağıdaki facebook sayfasını beğenirmisiniz?

Doğum İzni Mücadelesi | Facebook

canım inşallah 6 ay olur. ben ılk bebegımde yeterınce gelısmedıgı ıcın 32. haftada ızne ayrılmak zorunda kaldım ve dogumdan sonra 8 hafta kullanabıldım sadece. bebegım ilk 20 gun emememıstı tam guzel emmeye basladı derken işe donmek zorunda kaldım ve sonuç 6 ay zor emzırebıldım. kesınlıkle yetmıyor bu sure.

facebook sayfası beğenmekten çok çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı ve aile ve sosyal politikalar bakanlığına mail atmaktan yanayım ben....direk irtibata geçip ses duyurmak daha etkili olur diye düşünüyorum...

ben çalışma ve sosyal güvenlik bakanının kadın istihdamını düşüreceği gerekçesiyle karşı çıktığını duymuştum...komisyona gelmiş sanırım...avrupadaki uygulamalar araştırılıp öyle karar verilecek deniyordu bir süre önce...söylediğim gibi bakanlığı sıkıştırıp mail bombardımanına tutmaktır en güzel yolu...en azından ben öyle düşünüyorum...

Back