• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum izni meselesi

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.230
8.263
398
Selam kızlar vallahi dert oldu okuyorum ama bisey anlamadım. Ssk li çalışıyorum bir is yerinde, bugün müdür doğum iznini sordu bende bilmiyorum dedim, sedi maaşını yatırırız merak etme dedi ki zaten astara ücret alıyorum. Simdi ben izin alınca ssk bana ne kadar ödeyecek, işyeri maaş kartıma mi yatıracak nasıl olucak bilen varsa yardımcı olsun lütfen bide ssk asgari ücret mi yatıracak yoksa kesicek mi.

bu işverene bağlı.

işveren isterse 8+8 haftalık ücretini ay ay sana yine normal maaş olarak yatırır isterse yatırmaz.

sen sgkdan 3ay sonunda alırsın ama tabiki kesintili olarak.

yada işverenle anlaşıp yine maaş isteyip sgkdan toplu parayı alınca onlara ödersin.

SGK ne yapıyor bilmiyorum ben resmi izne ayrılmadım iş yerim de tam maaşımı sanki çalışıyorum gibi ödedi resmi bölümünü bankaya geri kalanını da elden

Bunu demek istemiş olabilir izne ayrılma öderiz derken ama erken dön vs deme potansiyelleri varsa resmi izni alın bence

Kızlar ben zaten aktif çalışmıyorum imzacı yim. Proje olunca gidiyorum imzalayıp çıkıyorum. Müdür mecbur ayrilican dedi kural öyle dedi , en az ne kadar izin alabiliyorsan al dedi, biz maaşını yine yatırcaz dedi.

Selam kızlar vallahi dert oldu okuyorum ama bisey anlamadım. Ssk li çalışıyorum bir is yerinde, bugün müdür doğum iznini sordu bende bilmiyorum dedim, sedi maaşını yatırırız merak etme dedi ki zaten astara ücret alıyorum. Simdi ben izin alınca ssk bana ne kadar ödeyecek, işyeri maaş kartıma mi yatıracak nasıl olucak bilen varsa yardımcı olsun lütfen bide ssk asgari ücret mi yatıracak yoksa kesicek mi.
SGK ne yapıyor bilmiyorum ben resmi izne ayrılmadım iş yerim de tam maaşımı sanki çalışıyorum gibi ödedi resmi bölümünü bankaya geri kalanını da elden

Bunu demek istemiş olabilir izne ayrılma öderiz derken ama erken dön vs deme potansiyelleri varsa resmi izni alın bence

Selam kızlar; 32. Haftamda çalışabilir raporu almıştım. Raporda doğuma 3 hafta kala olan izne ayrılış tarihim apaçık yazıyor. Şu tarihte izne ayrılacaktır
Bu durumda 37 de tekrar almama gerek var mı rapor ?

Back
X