Doğum izni konusu, kafamda deli sorular

Raporda 21 günlük yaziyo kismini anlayamadim 32 haftalikken aliyosunuz zaten calisabilir rapourunu buda 5 haftya tekabul ediyo yani 37. Haftaniz dogum iznine ayrilmaniz gerekiyo.
Dogum yaptiginiz gunden itibaren 56 gun + 5 haftaniz eklenir.
Calisabilir raporu aldim 32de 37ye kadar 5 aralikta calisabilir surem doldu yeni rapor verdi doktor uzerinde 21 gunluk yazio 26 araliga kadar 26 aralikta kontrol yazio iste o yuzden bende bi arada kaldim ne olcak die bende anlamadim yani :)

Calisabilir raporu aldim 32de 37ye kadar 5 aralikta calisabilir surem doldu yeni rapor verdi doktor uzerinde 21 gunluk yazio 26 araliga kadar 26 aralikta kontrol yazio iste o yuzden bende bi arada kaldim ne olcak die bende anlamadim yani :)
tekrar gıdıp raporunu uzatacaksın canım...

KIZLAR BANA DA AKIL VEREBİLİR MİSNİZ?
kısmetse doğum mayıs sonu ya da haziran başı..öğretenim.
ben en erken 2 ay önceden mi ayrılabiliyorum doğum iznine. doğumdan sonraki 1 ayı kullanabiliyorum ama 1 ayı yaza geliyor zaten köy okuluna taşımalı gidiyorum buzlanma var....

Merhaba kızlar, doğum öncesi çalışırsanız çalıştığınız kadar doğum sonrasına eklenir, ayrıca diyelim doğum iznine 37. Haftada ayrıldınız ve bir iki gün sonra doğurdunuz ya 40 hafta olmadan kalan bu günler de doğum sonrasına aktarılır. Ben 37 hafta da doğurmuştum ve kalan 3 haftam daha doğum sonrasına eklenmişti:)

güzelmiş bu :)

Benim de temmuzun sonun dogru dogum insallah. Ogretmenim. Dogum oncesi ve sonrasi tatile denk geliyor. Yani benim butun dogum iznim yaniyor mu tatile denk geldigi icin? Yoksa ben o 16 haftayi okul basladiktan sonra kullanabilir miyim?

Benim de temmuzun sonun dogru dogum insallah. Ogretmenim. Dogum oncesi ve sonrasi tatile denk geliyor. Yani benim butun dogum iznim yaniyor mu tatile denk geldigi icin? Yoksa ben o 16 haftayi okul basladiktan sonra kullanabilir miyim?
Ben de seninle ayni durumdayım. Lütfen birisi cevap versin. Bizim iznimiz yanıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…