doğum ile ilgili korkular..

Astronomer

fragile cosmos
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
335
1
116
Ankara
kızlar merhaba..
şimdi çok garip kaçacak belki güleceksiniz ama ben daha evli bile değilim.. ama evlenince boy boy çocuklarım olsun istiyorum.. yalnız ben bir şey duydum arkadaş ortamında konuşulurken ve baya bir korktum hamile kalmaktan da doğurmaktan da..

doğum esnasında genelde hep sezeryanle mi doğum yapılıyor? daha da önemlisi, normal yollardan doğumda rahim girişini kesiyorlarmış doğum kolay olsun diye ve orası eskisi gibi olmuyomuş

herkese zorla mı yapıyorlar bunları?? allah bizi normal yollardan cerrahi işlemlere gerek duymadan doğurabilecek biçimde yaratmış oysa ki :26:

sezeryan bebegı kılou ya da bır sorun ldugunda sezeryan olur.normal dogum yaptım ben gerektıgınde kesılıyor ve hıc acımıyor mersk etme.dur bakalım bı evlen nce

ay ne bileyim çok korkuyorum işte, ama bir oğluşum olsa da ben de hürremle bebişi gibi oluversem etrafında pervane olsam hiç kötü olmazz

ayyy şu felaket senaryolarını yayanlar varya
arkadaşım normal doğum kötü olsa insanlar tekrar istemez bunu..ve Allah bizi buna uygun yaratmaz..benimde kesildi ama tutupta 2 metre kumaş keser gibi kesmiyorlar.bir çentik atılıyor diyeyim.bunu doğum daha rahat olsun diye yapıyorlar.ve dikişlerimde çok çabuk iyileşti..hiçte eskisi gibi olmuyor falan laflarınada inanma.
ilk doğumum normaldi çok şükür. istediğim gibi oldu..bundada normal istiyorum inşallah buda istediğim gibi olur..sezeryanda kesilmiyormu sanki bu kesik olayını neden bu kadar abartıyor bu millet anlamış değilim..

bak ben canı çok tatlı biriyimdir..ağda yaparken ağlarım,doğumdan önceki adetlerimin hepsinde şiddetli sancı çektim..hatta çoğuna dayanamayıp bayıldım acillik oldum.
ama inan normal doğum abartıldığı gibi bişey değil..hatta hayatımın en güzel anıların biri
hiç korkma..korkutmaya çalışanlarada kulak asma

canım inşallah doğumun rahat geçer yine ve istediğin gibi olur bebişin de sağlıklı olurr inşallah o güzel anılar bana da nasip olur bi evleniversem bebişimi kucağıma alsamm

Bende 3 aylık hamileyim... doğumla ilgili hayırlısı diyorum sadece :)
felaket senaryolarını dinlemiyorum.
benimde canım çok tatlıdır. iğne görmeye bile tahammülüm yoktu.
sonuçta ne kadar zor geçerse geçsin bebeğimi kucağıma aldığımda hepsi bitecek.
herşeye değer. sende böyle düşün...

canım çok sağolun valla korkularım çok azaldı desteklerinizle inşallah senin de doğumun hem senin hem de bebişin için sağlıklı ve kolaycacık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…