Dogum icin saglik sigortasi

sedrftgy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
2
0
36
İstanbul
Merhaba, dogumu da kapsayan bir ozel saglik sigortasi yaptirmak istiyorum. Bir cok teklif aldim genelde dogum icin limitler en fazla 5.000 TL. Memorial hastanesinde dogum yapmayi planliyorum. Memorial in dogum maliyeti 10.000 lirayi buluyor. Acaba sigorta sirketlerinin farkli anlasmalari mi var? Eger yoksa bu limitle sigorta yaptirmaya hic gerek yok zaten yetmez de :) Cok uzun yazdim. Bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Her isteyene bebek, hamilelere de hayirli dogumlar dilerim. Tesekkurler.

Merhabalar,

Bizde bebek sahibi olmayı düşünüyoruz. Bunun için öncelikle gerekli testleri yaptırabilmek ve hamilelik döneminde anlaşabileceğimiz anlayışlı bir doktor bulmak için bir çok hastaneyi araştırdım. Bir çok özel hastanede özel sağlık sigortası istiyordu. Sağlık sigortası içinse Acıbademle görüştüm. Çok ilgililerdi, fakat 4500 tl ye kadar doğum tazminatı ödüyorlar. Daha sonra SSK ile anlaşmalı özel bir hastane ile görüştüm. Doktorlar ile de tanışma fırsatım oldu. Şu an için çok memnunuz muayeneler ve bilgilendirme çok güzeldi. Sizde bence biraz daha araştırma yapabilirsiniz. Önemli olan doktorunuzla iletişiminizin iyi olması.Doğum zaten kendiliğinden gerçekleşecekmiş. Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Tüm anne olmak isteyen adaylara hayırlı bebekler diliyorum.

Merhaba bilgiler icin tesekkur ederim. SSK ile anlasmali hangi hastaneye gitmeye karar verdiniz acaba? Ben de bir sure daha arastiracagim tekrar tesekkur ederim.

merhaba, bence biraz daha araştırın isterseniz çünkü ben geçen sene allianze den teklif almıştım anlaşmalı kurumlarda limti sınırsız dı ve tamamını ödüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…