Neee allahtan sskmiz var ozaman :) peki dogum yaptinmi canm sn orda?2500 tl diye biliyorum. Sağlık güvencesi olmadan.
Yok ben daha 3 bucuk aylığım doktoruma sordum doğum ne kadar diye ordan biliyorum. Benim güvencem yok. Dediğin hastaneyi duymadım hiç.Neee allahtan sskmiz var ozaman :) peki dogum yaptinmi canm sn orda?
Hmmm anladim canim..Yok ben daha 3 bucuk aylığım doktoruma sordum doğum ne kadar diye ordan biliyorum. Benim güvencem yok. Dediğin hastaneyi duymadım hiç.
Ablam o hastanede doğum yaptı biz çok beğenmemiştik sancı odası içerdeydi ve kimseyi yanına almıyorlardıtabi 3-4 sene öncesi, şimdi nasıl bilemem genel anlamda aldıkları parayı haketmediler imkanın varsa daha ilgili bir hastaneye git aynı ücrete daha iyi hizmet veren biyer bulursun bir de sitede hastane ve dr tavsiyeleriniz diye bir topik var oraya yaz mutlaka vardır giden veya sana yakın çevrede hastane tavsiye edecek olan..Merhaba kizlar....
ben 24. Haftalik hamileyim ve bir kaç aydir kucukkoy duygu hastanesine gidiyorum. Ama yinede emin olamiyorum. Doktorum Ayşe Ekin Murat kontrollerimde gayet sakin guleryuzlu bir doktor. Ama aklimda bir kac soru var.. orda.dogum yapmis anneler yardimci olursaniz sevinirim. Ebeleri vs nasil ??dogumhaneye esini yanina almaya izin veriyorlarmi ??? Mesela gece dogum yapmam gerekirse doktorumu cagirabiliyormuyumm? Ayse hanimda dogum yapms olan varmi aranizda. Birde dogum fiyatlari hakkinda bilginizi paylasirsaniz cok sevinirimm... :)
Hmm aksine benim ve esimin akrabalarndan orda dogum yapanlar var onlarla irtibata gectm fakat sansima hepsi sezaryen olms ve genel olarak cok memnun kalmislar da yinede aklimda soru isaretleri yok degil iste...Ablam o hastanede doğum yaptı biz çok beğenmemiştik sancı odası içerdeydi ve kimseyi yanına almıyorlardıtabi 3-4 sene öncesi, şimdi nasıl bilemem genel anlamda aldıkları parayı haketmediler imkanın varsa daha ilgili bir hastaneye git aynı ücrete daha iyi hizmet veren biyer bulursun bir de sitede hastane ve dr tavsiyeleriniz diye bir topik var oraya yaz mutlaka vardır giden veya sana yakın çevrede hastane tavsiye edecek olan..
Sezeryana meyilli bi hastane zaten ablam normal doğum yaptı sezeryanda direk kesip bebeği alıyorlar bi sancı süreci yok fiyat olarakta daha pahalı karar sizin biz hiç memnun kalmadık..Hmm aksine benim ve esimin akrabalarndan orda dogum yapanlar var onlarla irtibata gectm fakat sansima hepsi sezaryen olms ve genel olarak cok memnun kalmislar da yinede aklimda soru isaretleri yok degil iste...
canım benm ablam 2012 de o hastane de saide hanmda dogum yaptı.. cok memnundu hastaneden..hatta hastabakıcıların falan erkek olmmsı için dikkat etmelerni talep etmişlerdi..600 tl ye dogum yapmıstı o zman..sezaryan tabi.
Aynen dahada yeni gittim kontrole.ins birdhaki ay detaylari sorucam doktoruma unutmazsam tabiiDediğim gşbi bilmiyorum ama öyle bir imkan varsa bende ekstrasını öderim doktorum için