Doğuma Hazırlık Doğum için Küçükköy Duygu Hastanesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oezishh

Alpişimmm canim oğluşummm
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
159
53
30
Merhaba kizlar....
ben 24. Haftalik hamileyim ve bir kaç aydir kucukkoy duygu hastanesine gidiyorum. Ama yinede emin olamiyorum. Doktorum Ayşe Ekin Murat kontrollerimde gayet sakin guleryuzlu bir doktor. Ama aklimda bir kac soru var.. orda.dogum yapmis anneler yardimci olursaniz sevinirim. Ebeleri vs nasil ??dogumhaneye esini yanina almaya izin veriyorlarmi ??? Mesela gece dogum yapmam gerekirse doktorumu cagirabiliyormuyumm? Ayse hanimda dogum yapms olan varmi aranizda. Birde dogum fiyatlari hakkinda bilginizi paylasirsaniz cok sevinirimm... :)

Ablam o hastanede doğum yaptı biz çok beğenmemiştik sancı odası içerdeydi ve kimseyi yanına almıyorlardıtabi 3-4 sene öncesi, şimdi nasıl bilemem genel anlamda aldıkları parayı haketmediler imkanın varsa daha ilgili bir hastaneye git aynı ücrete daha iyi hizmet veren biyer bulursun bir de sitede hastane ve dr tavsiyeleriniz diye bir topik var oraya yaz mutlaka vardır giden veya sana yakın çevrede hastane tavsiye edecek olan..

Hmm aksine benim ve esimin akrabalarndan orda dogum yapanlar var onlarla irtibata gectm fakat sansima hepsi sezaryen olms ve genel olarak cok memnun kalmislar da yinede aklimda soru isaretleri yok degil iste...

Hmm aksine benim ve esimin akrabalarndan orda dogum yapanlar var onlarla irtibata gectm fakat sansima hepsi sezaryen olms ve genel olarak cok memnun kalmislar da yinede aklimda soru isaretleri yok degil iste...
Sezeryana meyilli bi hastane zaten ablam normal doğum yaptı sezeryanda direk kesip bebeği alıyorlar bi sancı süreci yok fiyat olarakta daha pahalı karar sizin biz hiç memnun kalmadık..

canım benm ablam 2012 de o hastane de saide hanmda dogum yaptı.. cok memnundu hastaneden..hatta hastabakıcıların falan erkek olmmsı için dikkat etmelerni talep etmişlerdi..600 tl ye dogum yapmıstı o zman..sezaryan tabi.

canım benm ablam 2012 de o hastane de saide hanmda dogum yaptı.. cok memnundu hastaneden..hatta hastabakıcıların falan erkek olmmsı için dikkat etmelerni talep etmişlerdi..600 tl ye dogum yapmıstı o zman..sezaryan tabi.

Hmm bende ayşe hanima gidiyorum.. memnun kalanda cok kalmayanda cok aklim cok karisti ben fiyatinda fazla taklmiyorum sadece doktorlar vs. O an o aciyla bana kotu davranrlar dye cok korkuyorum anlayisli olurlarmi diye cok tedirginim. O yuzden arastrma geregi duydum

Bende duyguya gidiyorum ayten hanıma daha kimseden bir şikayet duymadım ama detaylatı bilmiyor m bildiğim doktorun gelmşyor ekstra ücretle gelir mi bilmiyorum ama doğum fiyatları gayet uygun sezeryan 850 filandı
Doğum yapanlar yazasa bende fikir edinmiş olurum

Bende ayten hanima gidiodum ilk baslarda ama pek ilgili gorunmuyodu o yuzden baska hastaneye gitme geregi duydum yine memnun kalmadim simdi ayse hanima gidiyorum cok ilgili vs. Ama.dogum icin cok tedirginim

Ben çok memnunum ayten hanım dan sadece doğum konusunda kararsızım ama tehlikeli bir durum olmafıkça orada doüuracağım

Esimin akrabalarnin cogu orda dogum yapmis ama tabi 3-5 sene oncelerinde ondan snra cok degisti dediler yesim hanimdan cok memnunlarms ama oda cok yogun oldugu icin tercih etmedim... ama genel olarak hastane personeli vs. Herkes cok memnun kalmis mutlaka orda yap diyolar. Bende herhalde orda yapicam ama gecede olsa kendi doktorumun gelmesini isterdim acikcasi ucretlide olsa...

Dediğim gşbi bilmiyorum ama öyle bir imkan varsa bende ekstrasını öderim doktorum için

Bizde daha konuşmadık doğumu erken diye bende bu hafta gittim daha nidanda kontrolüm

Benimde.. neyse artik ozaman konustugumzda paylasiriz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…