Doğuma Hazırlık Doğum İçin Hastane Çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

trilicee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2021
11
2
28
Hastane çantasında neler olmalı? Cidden bazıları 10 lu hastane çıkışı + 5 Li hastane çıkışı + altüst takım ve iki üç tane tulum alıyor bebek için listeyi uzatıp gidiyorlar topu topu 1 gece kalmıyor muyuz hastanede tabi eğer normal bir doğum süreciyse… yani kaba taslak gerçekten ihtiyaç olan liste nedir neler koymalıyım hastane çantama?

Çantadan kullandığım 2 tane yenidoğan takımı, bebek bezi ve 1 gecelik. gerisini olduğu gibi geri götürmüştük.

1 tane 10lu set
2 tane 5li set olsun canım. Bebecikler kusuyor terliyor yedeksiz kalma yani. Fazlasına gerek yok açıkçası

Ayrıca 10 adet bez alırsan rahat edersin bir de göğüs ucun hemen çıkmayabilir silikon uç bulunsun çantanda.

5-6 adet ağız bezi de al emzirirken çenesine koyarsın üstü batmasın bebeğin

Ve senin için 1 gecelik tabi ki

Bende bu mantıkla hazırladım cantami ve aldigim cogu esyayi kullanmadim eve getirdim diyenleri dinledim Daha 1.gece evden şunu sunu getirin diye telefon ettim. Sezaryen oldum 2 gece kaldim. Oğluşum her beslenmeden sonra kustu üzerini her kusma da degismesekte çokta birakamadik oyle goturduklerimizde yetmedi tabi. Goturduklerimde diger detaylar haric 2 hastane cikisi ekstradan 2 ser tane takim (zıbın atlet tulum ben ayri ayri almıştım birleştirdim) at çantaya dursun yaninda lazim olmazsa geri gelir olursa bizim gibi ortalığa dusmezsin

Ben hamileliğin başından beri birsuru video izledim doğuranlara sordum yazı okudum en son kendim karar verdim bu hafta yikayacagim hatta.hic tam set almadım iç zibin vardı arkadaş vermişti bazısı kullanılmıyor dedi bitane koyarım.ben alt üst takım aldık icinde şapka ve eldiveni vardı zaten bir tane tulum aldım bebek bezi koycam battaniye ve muslin koycam üç tane de normal kolsuz beyaz zibinlardan koycam ağız mendili de.insallah yeterli olur bana gereksiz geldi ama evde hazırda biyere lazım olur diye zibinli altlı takımlar almıştım yıkayıp koycam çok lazım olursa hastanede kalmak gerekirse Allah korusun eşim alıp getrsin yük olmasını istemiyorum dağınıklık hiç sevmiyorum bakalım neler bekleyecek.bence bazısı çok abartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…